Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Vind jouw ideale flexwerkplek

| door

De naam flexwerkplek zegt het eigenlijk al, kies flexibel de plek waar jij wilt werken of studeren. Kies je favoriete stad en bekijk de mogelijkheden.

Of je nu gaat voor sfeer, voor rust of voor goed eten, er is altijd wel een fijne flexwerkplek bij jou in de buurt! Alle werkplekken bieden goede wifi en oplaadmogelijkheden.

Wat is flexwerken?

Flexwerkplek.nl beidt een makkelijke mogelijkheid om gratis een flexwerkplek te vinden. Per stad zijn leuke en inspirerende locaties geselecteerd. Je zoekt op een stad en kiest de locatie die het best bij jouw voorkeur past. Bekijk de foto’s, lees de omschrijving en neem contact op met desbetreffende locatie.

Bijna alle locaties bieden de mogelijkheid om koffie te bestellen en te kunnen genieten van een lekkere lunch voor een klein bedrag. In principe reserveer je geen vaste werkplek, je hebt een flexibele keuze in de plek die jou het meest aanspreekt.

Of dit nu aan een lange tafel is waar meerdere personen aan kunnen zitten of liever een rustig plekje in een hoekje, de keuze is groot.

Waarom flexwerkplek?

Flexwerkplek begrijpt als geen ander dat het soms lastig kan zijn om thuis te werken of te studeren. Thuis kan het er soms druk aan toe gaan en dan kan het lastig zijn je goed te concentreren. Op de locaties heb je minder afleiding en kun je eventueel praten met andere studenten of werknemers.

Zorg ervoor dat je niet in een sleur komt maar doorbreek je gewoonten. Iedere dag weer datzelfde plekje, niet loskomen van je laptop of computer tijdens de lunch en aan het eind van de dag klap je de laptop weer dicht.

Juist nu is het zo belangrijk om jezelf uit te blijven dagen en te zorgen voor variatie in de werkdagen. Neem je werkspullen eens mee en zoek een inspirerende werkplek. Je kunt dit om de dag afwisselen zodat je tijdens de lange werk- of studiedagen ook nog lekker op pad bent.

De voordelen

Het grootste voordeel is dat je gratis kunt werken en je bent voorzien van alle gemakken. Wifi? Geen probleem. Laadmogelijkheden? Geen probleem! Je kan er niet alleen heen om in alle rust te werken, je kunt ook nieuwe connecties leggen met anderen.

Kom je ergens even niet uit? Vraag het eens aan je de persoon naast je. Ook bespaar je geld, een vaste werkplek huren is namelijk erg duur. Werken in een bibliotheek of restaurant is meestal gratis, behalve voor de consumpties, al heb je vaak voor een leuk prijsje een heerlijke lunch.

Tot slot zorgt een goede werkplek voor beter concentratie.

Studeren of werken

Of je nu student, werkgever of werknemer bent, iedereen is welkom. Het leuke is dat je met verschillende werkgebieden en vakgebieden samenkomt. Wellicht ontstaan er mooie connecties of kom je iemand tegen die bij jou droombaan werkt.

Leren voor je tentamen of toets is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hebt de mogelijkheid om in alle rust, zonder afleiding aan de slag te gaan. Thuiswerken als werknemer of werkgever kan soms lastig zijn, zeker als je een groot gezin hebt.

Je moet je aandacht kunnen verdelen, hierdoor kan je soms werk laten liggen. Dit stapelt zich op en zorgt voor stress aan het eind van de week. Neem een momentje voor jezelf en haal je werk weer in. Je zou een flexwerkplek kunnen reserveren op vrijdag, zodat je in alle rust het weekend in gaat.

Benieuwd naar alle leuke en inspirerende flexwerkplekken bij jou in de buurt? Bekijk eens naar een flexplek in Amsterdam.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights