Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Voorzie jouw kantoorruimte van de juiste verlichting

| door

De juiste verlichting op kantoor is belangrijk. Niet alleen moet de verlichting er netjes uitzien, maar je wilt natuurlijk ook zoveel mogelijk kosten besparen.

Je zult daarom erg goed moeten nadenken over wat voor verlichting je uitkiest. Je hebt natuurlijk heel veel verschillende soorten verlichting waaruit je kunt kiezen.

Het is dus belangrijk dat jij de perfecte verlichting uitkiest en niet te veel kosten kwijt bent. In dit artikel lees je exact wat jij allemaal moet weten over de verlichting van je kantoorpand!

Investeer in ledverlichting

Om kosten te besparen is het verstandig om te investeren in ledverlichting. Ledverlichting kan je erg veel geld besparen, deze verlichting gebruikt namelijk veel minder stroom.

Daarnaast bespaar je ook op onderhoudskosten indien je voor ledverlichting kiest. Dit is dus een zeer goede investering die je al snel zult terugverdienen.

Slimme verlichting

Het is ook een goed idee om voor slimme verlichting te kiezen. Dit is verlichting met sensoren. Wanneer er niemand in het pand aanwezig is, dan zal de verlichting ook niet branden.

Bovendien gaat de verlichting ook uit indien er al voldoende licht van buiten komt. Een dergelijk systeem is natuurlijk ideaal wanneer je veel wilt besparen op de stroomkosten. Het is echter wel belangrijk dat het systeem correct geïnstalleerd wordt.

Het uiterlijk van de verlichting

Het is niet alleen belangrijk dat de verlichting niet al te duur wordt, maar het is ook belangrijk dat de verlichting er goed uitziet.

De verlichting bepaalt grotendeels hoe jouw kantoor eruitziet. Er moet dus gekozen worden voor lampen die mooi licht geven. Bovendien moet ook het uiterlijk van de lampen zelf mooi zijn. Het is belangrijk dat de lampen perfect in het kantoor passen.

Het aansluiten van de verlichting

De verlichting moet natuurlijk op de juiste manier aangesloten worden. Wil jij er zeker van zijn dat de elektra in het pand goed geregeld wordt?

Dan is het absoluut aan te raden om eens een aantal verschillende elektriciens met elkaar te vergelijken. Een bedrijf dat aan te raden is, is bijvoorbeeld Electra-gigant. Bij dit bedrijf kan je zeker zijn van kwaliteit.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights