Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom kiezen voor LED verlichting op kantoor?

| door

Goede verlichting in een kantoorruimte is ontzettend belangrijk om comfortabel te kunnen werken. Daarnaast wordt de sfeer voor een groot deel bepaald door de verlichting.

led verlichting kantoor

De juiste verlichting zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en minder snel last krijgt van hoofdpijn. Goede verlichting is dus ontzettend belangrijk voor het werkcomfort, maar je wilt natuurlijk ook duurzame verlichting. Daarom is ons advies om te kiezen voor LED verlichting op kantoor.

In onderstaande blog lees je alles over de voordelen van LED verlichting op kantoor.

Betere prestaties op kantoor

Uit onderzoek is gebleken dat kantoorverlichting een belangrijk invloed heeft op de prestaties van kantoormedewerkers. Goed en voldoende licht in een kantoorruimte zorgt voor een beter concentratievermogen en voorkomt hoofdpijn klachten.

Led verlichting zorgt voor een fijne verlichting. Je hebt de keuze uit led lampen, ledstrips en led tl verlichting.

Duurzaam ondernemen met LED verlichting

Het overstappen op LED verlichting is een duurzame keuze. Wanneer je als ondernemer overstapt op deze duurzame verlichting, dan draag je een steentje bij aan een beter milieu.

Led verlichting staat namelijk bekend om hun lage energieverbruik, waardoor je al snel 50% bespaart op energiekosten. Dit levert je dus een flinke energiebesparing op.

Zeker als je een relatief groot kantoorpand hebt. Ook zorgen de LED lampen voor een mindere belasting voor klimaat en milieu.

LED verlichting heeft een lange levensduur

LED verlichting gaat doorgaans 5 tot 7 keer langer mee dan andere verlichting vormen. Dit maakt led lampen, strips of tl verlichting meer dan de investering waard.

Op termijn verdient deze investering zich dubbel en dwars terug. Door de lange levensduur hoeven led lampen bijna nooit vervangen te worden.

Verschillende kleurtemperaturen mogelijk

Waar vroeger led verlichting bekend stond om de felle en koele lichtkleur, zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Led lampen en strips zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurtemperaturen.

Denk bijvoorbeeld aan een RGB led strip die ingesteld kan worden in elke gewenste kleur. Voor elke kantoorruimte is led verlichting wel in de gewenste kleurtemperatuur verkrijgbaar.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights