Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Welke zonwering kies jij?

| door

De bladeren zijn groen, de bloemetjes beginnen zich te ontpoppen en de vogeltjes fluiten. Het is voorjaar. Dit betekent maar één ding, de zomer staat voor de deur.

garden 1136937 640

Waar Nederland normaliter een relatief koud klimaat heeft, kan het in de zomer flink benauwd worden. Dat komt doordat wij hier relatief hoge luchtvochtigheid hebben, waardoor de warmte “warmer” aan kan voelen dan bijvoorbeeld in sommige delen van Griekenland.

Door de corona crisis kiezen veel mensen ervoor om dit jaar niet op vakantie te gaan, maar juist hun woning beter in te richten op de zomer. Herken je jezelf hierin? Lees dan verder!

Rolluiken

Rolluiken zijn meer dan enkel zonwering. Ze beveiligen je woning, hebben een brandwerende functie en dragen bij aan de isolatie van je woning. Zowel in termen van geluid als warmte-isolatie.

Dit maakt het investeren in rolluiken een rendabele investering. Je woning wordt er namelijk veiliger, energiezuiniger en leefbaarder van. Interesse gewekt? Ga dan voor rolluiken Groningen!

Knikarmschermen

Een andere bekende vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze schermen kunnen worden uitgerold (of geknikt op basis van de naam) en weer ingerold.

Dit heeft als grote voordeel dat je zelf kunt kiezen wanneer je ze gebruikt. Deze zonwering biedt dus niet enkel bescherming voor naar binnen de woning, zoals de rolluiken, maar bieden tevens de mogelijkheid om buiten de schaduw op te zoeken op bijvoorbeeld je terras.

Pergola zonwering

Pergola zonwering is een soort doek die wordt gespannen over een aantal mooie balken. De balken kunnen zelfs worden voorzien van een klimop. Op deze manier wordt een overkapping gecreëerd.

Het voordeel aan een pergola zonwering is dat je het doek eenvoudig en tijdelijk kunt verwijderen als je van de zon wilt genieten, maar deze vervolgens net zo eenvoudig weer op kunt spannen om de schaduw te beheren.

Dit maakt het een zeer praktische vorm van zonwering.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights