Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zakelijk evenement op kantoor? Liever niet

| door

Zoek je een ruimte om een vaste plek te hebben waar je voor kortere of langere tijd kunt werken? Daar kun je prima een kantoorruimte voor huren. Een kantoorruimte is daar namelijk de aangewezen plek voor. Maar zoek je een ruimte voor een zakelijk evenement, een presentatie of een vergadering? Dan kun je beter je zoektocht wat verleggen. Een evenementenlocatie is vaak sfeervoller en ruimer, en biedt meer diensten om je te ontzorgen.

3 redenen om te kiezen voor een externe evenementenlocatie

Staat er een zakelijk evenement zoals een bedrijfsfeest of feest voor klanten op de planning? Of moet je op zoek naar een fijne plek om te vergaderen, of een presentatie, training of workshop te houden? Dan is het aan te raden dit niet op kantoor te doen. Hier zijn drie belangrijke redenen voor. Vaak is allereerst op kantoor niet voldoende plek. Ten tweede is het soms moeilijk om de gewenste sfeer te creëren. En die sfeer maakt een dag toch veel gedenkwaardiger, en versterkt je boodschap. Tot slot vraagt een evenement ook nog eens een hoop geregel, en is het fijn als je dit uit kunt besteden.

Maar waar dan wel heen met een bedrijfsfeest of zakelijke aangelegenheid?

Een plek die wel erg geschikt is voor dergelijke evenementen, is Beachclub Sunrise. Deze sfeervolle locatie ligt aan de recreatieplas Aquabest bij Eindhoven, en biedt een instant ontspannen, vrolijk en inspirerend gevoel. Je kunt er het hele jaar terecht. Het water en het strand (mét palmbomen!) geven zomers een echt Ibiza- en festivalgevoel, maar bieden ook in de winter een creatieve en feestelijke omgeving. 

De locatieverhuur bij Beachclub Sunrise is geschikt voor groepen variërend van tien tot wel 2.500 personen. Daarbij bieden ze veel meer dan enkel locatieverhuur of zaalverhuur. In de zomer kunnen op het strand sportieve activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast zijn er diverse technische faciliteiten, zoals geluidsinstallaties, schermen en beamers. En vergeet natuurlijk ook de catering niet! Afhankelijk van het type evenement en je eigen wensen, kan deze variëren van een kleine borrel tot een lunch, party-, finger- of streetfood en zelfs uitgebreide BBQ, walking diner of buffet.

Niet alleen inspireren, maar ook beleving toevoegen

Een kantoorruimte is natuurlijk vooral bedoeld om goed te kunnen werken. Dat is zoeken naar een balans van het bieden van een inspirerende omgeving, maar ook een plek te maken waar mensen zich goed kunnen concentreren op de uitvoering van hun taken. Voor andere zakelijke en meer feestelijke aangelegenheden kun je vaak beter op zoek gaan naar een andere locatie.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

One response to “Zakelijk evenement op kantoor? Liever niet”

  1. magnet says:

    Stay up to date with technology Compiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights