Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zo maak je van jouw kantoorruimte een aangename werkplek!

| door

In jouw kantoor moet je productief bezig zijn om je werk te kunnen uitvoeren. Des te belangrijker het is om deze plek tot een perfecte werkruimte te maken.

Ben jij vaak in je kantoor te vinden en ben je jouw inspiratieloze plek zat? Dan heeft jouw kantoor een boost nodig! Graag geven we jou tips om van jouw kantoorplek een inspirerende, functionele en fijne ruimte te maken.

Tip 1. Isoleer je kantoor met kunststof kozijnen

Een belangrijk aspect om goed geconcentreerd te werk te gaan is een aangename temperatuur in de ruimte. Niemand zit te wachten op koude handen waarmee je moet typen of in de zomer een zwetend voorhoofd tijdens een videocall.

Zorg er daarom voor dat jouw werkplek goed geïsoleerd is, waardoor je kunt werken in een fijn klimaat. Dit doe je bijvoorbeeld door kunststof kozijnen te laten plaatsen.

Kunststof kozijnen met dubbelglas isoleren jouw ruimte goed en laten geen tocht door. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam! Wat wil je nog meer?

Duurzame kunststof kozijnen laten plaatsen? Jordens is al bijna 40 jaar expert op het gebied van kunststof toepassingen.

Tip 2. Ga voor groen

We houden allemaal van een rondje lopen en omgeven zijn met de natuur, maar als dat niet mogelijk is haal je toch gewoon het groene leven naar binnen?

Een groen omgeven werkplek is goed voor het zuurstofgehalte in de ruimte en het geeft rust in onze bovenkamer. In plaats van werken in een kale, kleurloze, witte ruimte, zorgen mooie planten voor meer inspiratie.

Tip 3. Houd het overzichtelijk en kalm

We hadden het net over een witte ruimte in de negatieve zin, maar wel raden we aan je kantoor wit en strak te houden. Vooral in een kleine ruimte is wit de perfecte kleur, omdat dit een ruimte groter doet ogen.

Een felle of donkere kleur daarentegen maakt een ruimte kleiner. Uiteraard kun je je kantoor aankleden met kleurrijke spullen, en zoals eerder genoemd: een groene plant.

Groen en wit gaan ook nog eens prachtig samen!

Tip 4. Berg je spullen op

Niemand kan geconcentreerd werken in een rommelige omgeving. Je herkent het wel, een chaotisch bureau is een chaotisch brein. Breng rust in je hoofd en werk. Dit doe je door voor al je werkspullen en goede opbergplek te hebben.

Neem een bureaulade waarin je papieren opbergt en bijvoorbeeld een pennenbakje voor je schrijfgerei en kleine troepjes.

Gebruik simpelweg kasten, opbergboxen en bakjes om ervoor te zorgen dan jouw werkplek er altijd spik en span uitziet.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights