Westhaven 65 (3470)

Object Het Groote Huys is een rijksmonumentaal pand gevestigd op de westhaven 65. Het pand dateert uit de 14e eeuw en is daarmee het oudste stenen huis van Gouda. In het jaar 2000 is dit grachtenpand volledig gerestaureerd. Met deze restauratie is een gebalanceerde mix tussen oude en moderne architectuur...

Object
Het Groote Huys is een rijksmonumentaal pand gevestigd op de westhaven 65. Het pand dateert uit de 14e eeuw en is daarmee het oudste stenen huis van Gouda. In het jaar 2000 is dit grachtenpand volledig gerestaureerd. Met deze restauratie is een gebalanceerde mix tussen oude en moderne architectuur tot stand gekomen. Het Groote Huys is daarmee een unieke werkplek waar de geschiedenis voelbaar is.

Oppervlakte/indeling
Het object is geschikt voor diverse doeleinden, zo kan gedacht worden aan de combinatie wonen/werken en er is ruimte voor trainingen en/of recepties etc.
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 460 m². Het voorhuis bestaande uit 3 verdiepingen beslaat totaal ca. 290 m² en het achterhuis bestaande uit 4 lagen beslaat totaal ca. 170 m².
De gehele bovenste verdieping beslaat 120 m² verdeeld over drie ruimten en is nog niet ingevuld (lees: te huur).
In het souterrain (eigen entree) is een vergader of trainingsruimte te huur van ca. 57 m².

Het Groote huys, een Creatief huys

Buiten dat het Groote Huys zijn naam verleend aan het pand, is het ook een concept waar creatieve bureaus samen komen. Momenteel nemen er 4 bureaus deel aan dit concept. De deelnemende bureau’s zijn:

aA atelier architecten
Bluswerk
3Megawatt
Yellow yards company

Het Groote Huys wordt dan ook vaak betiteld als een creatief huys. Een plek waar  verschillende creatieve bureaus elkaar inspireren.

Parkeermogelijkheden
Betaald parkeren of met vergunning is mogelijk in de directe omgeving.

Faciliteiten
In Het Groote Huys zijn een aantal faciliteiten beschikbaar. Zo hebben alle bureaus toegang tot de vergaderruimte. De vergaderruimte is een ruimte met authentieke gerestaureerde plafondschilderingen uit 1630. Dit geeft een extra dimensie aan een -toch al stijlvolle- vergaderruimte die met zijn hogere ligging dan de begane grond uitzicht heeft op de hoofdruimte.

In het souterrain is een vergader of trainingsruimte beschikbaar van ca. 57 m². Deze ruimte is perfect geschikt voor seminars, trainingen of vergaderingen.

Aan het achterhuis is een serre aangebouwd. In deze serre bevind zich een volledig uitgeruste keuken met: kookplaten, magnetron/oven combi, koelkasten, vriezers, servies etc. Met de mooie natuurlijke lichtinval, is dit een sfeervolle plek om te lunchen.

Het hele pand is uitgerust met netwerkbedrading.

Beschikbaarheid
Er is in Het Groote Huys nog een verdieping met nog 12 werkplekken beschikbaar. De werkplekken bevinden zich op de eerste verdieping.
Beschikbaar is totaal 145 m2 :
Een kamer in het achterhuis van 37 m².
Een kamer in het voorhuis van 75m². In deze kamer is een zolder verdieping ingebouwd die als overlegplek dan wel als archief te gebruiken is van 20 m2
Een kantoorruimte voor overleg van 9m2
Toiletruimte M/V

Bereikbaarheid/locatie
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden
Betaald parkeren of met vergunning is mogelijk in de directe omgeving.

Opleveringsniveau
onder andere voorzien van:
– luchtverversing- en warmte-terugwin installatie;
– verwarming d.m.v. voorverwarmde verse lucht, vloerverwarming en radiatoren;
– elektronisch geschakelde pomp voor droog houden kelder;
– schakelpaneel voor centrale verlichtingsbediening voor eerste en tweede verdiepingen;
– bekabeling voor gebruik als kantoor

Prijs:
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Westhaven 65

  • Postcode:

  • 2801PN

  • Plaats:

  • Gouda

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights