PROFIEL VAN 123

PROFIEL VAN A1 makelaars

A1 makelaars

Vijzelstraat 20 - 1017 HK - Amsterdam - 084-4300010

E-mail: info@a1makelaars.com
Website:

OVER A1 makelaars

A1 makelaars, is een modern, allround makelaarskantoor, dat zich bezig houdt met de verkoop, aankoop en waardering van woningen en bedrijfsmatig vastgoed.A1 Makelaars is niet alleen dynamisch maar ook uitermate deskundig en betrouwbaar. Daar staan onze naam en ons lidmaatschap van de VBO borg voor. Al onze makelaars zijn beëdigd en tevens gecertificeerd bij stichting Vastgoedcert. Van welke diensten u ook gebruik wilt maken, u bent verzekerd van de deskundigheid en uitgebreide expertise van onze medewerkers.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Acato

Acato

Veenkade 48 - 2513 EH - Den Haag - 070 3229481

E-mail: info@acato.nl
Website: acato.nl

OVER Acato

Acato creëert online experiences. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve online oplossingen die je met plezier gebruikt. Ons team van 40 acati’s werkt aan een mooie opdrachten. We zijn een full service internetbureau met meer dan 18 jaar ervaring.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Adhoc

Adhoc

Ossenmarkt 26 - 8011 MS - Zwolle - 0384255300

OVER Adhoc

Ad Hoc is al sinds 1990 de onbetwiste marktleider op het gebied van bestrijding van leegstandrisico's. Leegstandbeheer als enige met landelijke dekking en toch regionale expertise, grootschalig en toch slagvaardig. Ad Hoc zorgt voor ruimte.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Statement Real Estate

Statement Real Estate

Maliebaan 89 - 3581 CG - Utrecht - 0302670602

E-mail: info@statement.eu
Website:

OVER Statement Real Estate

Statement Real Estate is een professionele en actieve partner op het gebied van commercieel vastgoed. Met een open mind treden wij opdrachtgevers tegemoet en zijn graag bereid nieuwe wegen te bewandelen. STATEMENT opereert vanuit de visie dat onderscheidende dienstverlening leidt tot betere resultaten: de STATEMENT STIJL

ERVARINGEN

PROFIEL VAN TB79

PROFIEL VAN Van Kempen BOG

Van Kempen BOG

Sem Presserhof 102 - 1087 JG - Amsterdam - 06-49225498

OVER Van Kempen BOG

Van Kempen BOG heeft zich gespecialiseerd in de aanhuur van het bij u passende(kantoor)ruimte.Aangezien bepaalde aanbieders van vastgoed een zeer geschikt aanbod hebben voor de creatieven, die zich vaak door Van Kempen BOG bij laten staan bij de aanhuur, bieden wij deze kantoorruimten ook aan namens de eigenaar.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Gordijn Verhuur

Gordijn Verhuur

Vareseweg 121-123 - 3047 AT - Rotterdam - 0104625877

E-mail: info@gordijn-verhuur.nl
Website:

OVER Gordijn Verhuur

Gordijn Verhuur is sinds 2006 actief op de verhuurmarkt.Sinds 1 januari 2008 zijn wij volledig gespecialiseerd in de verhuur van kleinere kantoor- en/of opslagruimtes.De kleinere kantoorruimtes zijn ideaal voor startende ondernemers of kleinere bedrijven.Het verhuur van de ruimtes kenmerkt zich door een korte en heldere huurovereenkomst op basis van de ROZ-voorwaarden.De ruimtes zijn centraal gelegen in de Rotterdamse regio en worden tegen schappelijke prijzen verhuurd. Vraag naar onze (flexibele) voorwaarden.Bij ons treft u geen verborgen kleine lettertjes aan!!

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Alvast

Alvast

's Gravendijkwal 40 b - 3014 EC - Rotterdam - 0104369111

E-mail: info@alvast.nl
Website:

OVER Alvast

Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder die is opgericht in 2000. Inmiddels werken er zo'n vijfendertig medewerkers verdeeld over vier vestigingen.Alvast heeft een reputatie opgebouwd in: leegstandbeheer (antikraak) voor allerlei soorten panden, van woningen en kantoren, tot scholen en kerken tijdelijke verhuur van woningen bij sloop-nieuwbouwprojecten en stadsvernieuwingAlvast bedient: eigenaren van leegstaand vastgoed, zoals gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en ontwikkelaars studenten starters (startende) ondernemers.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Alvast B.V.

PROFIEL VAN Amsterdamoffice.net

Amsterdamoffice.net

Emmalaan 25 - 1075 AT - Amsterdam - 0205700100

OVER Amsterdamoffice.net

Het concept in ons pand is dat wij een 'alles inclusief' prijs aanbieden. U krijgt dus geen extra nota's voor bijvoorbeeld schoonmaak, alarm, belastingen ed. Het verschil met sommige andere aanbieders is dat door ons aangeboden tarieven dus echt eindbedragen zijn, daardoor komt u niet voor verrassingen te staan. Inbegrepen in de huurprijs.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Amsterdam offices

Amsterdam offices

keizersgracht 241/2 - 1016 EA - Amsterdam - 020-8946046

E-mail: info@amsterdamoffices.nl
Website:

OVER Amsterdam offices

Bij Amsterdam Offices kunt u gebruik maken van flexwerkplekken inclusief een privéruimte voor ontvangst van klanten en partners. Bent u op zoek naar een werkplek met een luxe uitstraling die tevens ook representatieve ruimtes biedt waar u uw klanten kunt ontvangen? Dan bent u bij Amsterdam Offices aan het juiste adres!

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Camelot

Camelot

Gyroscoopweg 4B - 1042 AB - Amsterdam - 0882263568

OVER Camelot

Camelot is een ambitieuze, snelgroeiende multinational met achttien kantoren in zes Europese landen. Wij streven er elke dag naar om dé toonaangevende en innovatieve specialist te blijven voor het beheren en ontwikkelen van uw leegstandportefeuille. Ons doel daarbij is om uw risico’s te minimaliseren en uw rendement te optimaliseren. Onze kennis en ervaring helpt u om uw vastgoed tijdelijk of permanent te transformeren naar woon- en of werkruimte.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Gapph

Gapph

St. Antoniusstraat 9 - 5616 RT - Eindhoven - 088 62 62 200

OVER Gapph

Gapph biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2013 zijn we uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei niet onze belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van leegstaand vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Remax

Remax

Soestdijksekade 337 - 2507 AH - Den Haag - 0704483150

E-mail: hofstad@remax.nl
Website:

OVER Remax

De RE/MAX filosofie zegt: het succes van het “individu” helpt het succes van alle anderen. Door het aanbieden van zelfstandig ondernemerschap aan zowel de kantooreigenaar als aan de makelaar en de ondersteuning om professioneel te groeien en te presteren op het hoogste niveau. RE/MAX is uitgegroeid tot de onbetwiste leider en is in de makelaardij de beste franchise die u kunt kopen. Bovendien, zolang we blijven groeien trekken we elk jaar meer gekwalificeerde mensen naar ons netwerk.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN The Mood

The Mood

Keizersgracht 125-127 - 1015 CJ - Amsterdam - 0207070550

E-mail: info@themood.nl
Website:

OVER The Mood

The Mood (Multi Offices On Demand) verhuurt multifunctionele kantoorunits en vergaderzalen. Ruime keuze uit fully operational units of alleen gestoffeerde units, varieërend van standaard tot zeer luxueus directieniveau, van betaalbaar tot zeer exclusief, van 12 – 180 m2, eventueel voorzien van alle denkbare servicesopties, voor een dag, een week, een maand, een half jaar of een jaar.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Atoomclub

Atoomclub

Atoomweg 50 - 3542 AB - Utrecht - 030-2309230

OVER Atoomclub

Atoomclub is het energieke clubhuis voor ondernemers en professionals.Werkplekken en vergaderruimte in een dynamische omgeving waar altijd goede koffie aanwezig is.Bij Atoomclub staat ontzorgen centraal. Je huurt bij ons niet alleen een werkplek. We nemen je al het werk rondom het runnen van een kantoor uit handen. Zo kan jij je volledig storten op je eigen business.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Het zorgplein geitenkamp

Het zorgplein geitenkamp

Geitenkamp 34 - 6823 HE - Arnhem - 06-48159754

OVER Het zorgplein geitenkamp

Het verlenen van medische hulp. Zoals fysiotherapie, ergotherapie en het verschaffen van medische hulpmiddelen.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V.

Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V.

Eendrachtsweg 67 - 3012 LG - Rotterdam - 010-2400999

OVER Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V.

Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V. heeft tot doel het op een maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze behouden en exploiteren van monumentale en beeldbepalende gebouwen in Rotterdam e.o. Kennis van herbestemmen en restaureren is hierbij nadrukkelijk aan de orde. De gebouwen worden verhuurd als kantoor- , bedrijfs- of horecaruimte. Ook worden er enkele woningen verhuurd door Stadsherstel Rotterdam.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN BalieGroep

BalieGroep

Oudeschans 85 - 1011KW - Amsterdam

E-mail:
Website:

OVER BalieGroep

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Basickantoor B.V.

Basickantoor B.V.

Ditlaar 7 - 1066EE - Amsterdam - 020-6768304

OVER Basickantoor B.V.

Bij Basickantoor kunt u tegen scherpe prijzen kantoorruimtes huren. De ruimtes zijn geheel gemeubileerd en voorzien van snel draadloos en vast internet. Bij Basickantoor hanteren we een contract per maand opzegbaar, zodat u niet lang verbonden hoeft te zijn. Basickantoor beschikt over een groot eigen parkeerterrein en ligt nabij de snelwegen A4/A9 en A10. Ook kunt u ons goed met het openbaar vervoer bereiken via bus 145/192, tram 2.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Beck Communicatie BV

Beck Communicatie BV

Litserstraat 18 - 5275BV - Den Dungen - 073-6577235

E-mail:
Website:

OVER Beck Communicatie BV

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Beehive

Beehive

IJburglaan 428 - 1040 AT - Amsterdam - 0207725235

E-mail: chris@beehives.nl
Website:

OVER Beehive

In Nederland is een overschot aan lege gebouwen die vragen om interessant hergebruik, maar er bestaat tegelijk een tekort aan huurders die de panden kunnen betalen. Beehive (her)ontwikkelt gebouwen en gebieden om de leegstand tegen te gaan en tegelijkertijd ruimte te bieden aan creatieve ondernemers. Na het ontstaan van de eerste Beehive locatie in gebouw Vliegbasis de Huygens in 2008 bleek het concept zodanig aan te slaan dat wij zijn blijven uitbreiden en daarna ook locaties ontwikkelden in Amsterdam Oost & IJburg. We blijven ook altijd open staan voor het ontwikkelen van meer en nieuwe locaties. Er bestaan meer broedplaatsen in Amsterdam, dus wat maakt het Beehive concept nu zo bijzonder en succesvol? Beehive is een creatieve BLOEI-plaats. Inderdaad, een bloeiplaats en geen broedplaats.Dat houdt in dat, in tegenstelling tot andere broedplaatsen, Beehive niet alleen betaalbare werkplekken aanbiedt aan creatieve ondernemers, maar ook een platform en samenwerkingsverbanden binnen het netwerk faciliteert. Beehive doet dit door aan te sturen op samenwerking, informatiedeling, wederzijdse inspiratie en aanmoediging van startende creatieve ondernemers uit zeer uiteenlopende disciplines. En dat maakt het verschil! De bloeiplaatsen leveren een toegevoegde waarde aan de ondernemers en de omgeving en het netwerk dat ze vormen met elkaar.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl

Rembrandtlaan 18 - 3723 BJ - Bilthoven - 030-2253112

OVER Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is de grootste online aanbieder van vastgoedbeleggingen van Nederland en is gespecialiseerd in de verkoop van verhuurd onroerend goed en sale en lease back constructies. Een jonge organisatie binnen een zeer interessante en professionele markt. Binnen deze traditionele markt maakt Beleggingspanden.nl al ruim 16 jaar (sinds 1998) gebruik van het internet om zo de markt doorzichtiger en toegankelijker te maken voor allerlei verschillende vastgoedbeleggers.Beleggingspanden.nl is een internet georiënteerde organisatie en houdt haar klanten d.m.v. een wekelijkse mailing via de e-mail op de hoogte van haar nieuwe aanbod, in verhuurd onroerend goed.Wij bemiddelen namens de verkoper, waarbij de aankopende partij geen courtage in rekening wordt gebracht. Als verkopende partij is men enkel bij een gerealiseerde verkoop een courtage verschuldigd van 1% over de gerealiseerde koopsom.Beleggingspanden.nl is continue op zoek naar nieuwe beleggingspanden. Wij nemen nieuw aanbod dan ook graag in de verkoop.Beleggingspanden.nl, enkele feiten en cijfers: Bereik: ca. 78.000 vastgoedbeleggers. Mailing: ca. 23.000 vast ingeschreven vastgoedbeleggers. Pageviews: ca. 125.000 pageviews per maand. Transacties: ca. 150 beleggingstransacties per jaar.Beleggingspanden.nl is goed vindbaar op internet. Dit komt door de bekendheid van de website en het inzetten van verschillende domeinnamen. Zo is Beleggingspanden.nl o.a. ook te vinden onder: - www.beleggingspanden.be - www.projectontwikkelingen.nl - www.winkelbeleggingen.nl - www.saleleaseback.nl - www.bedrijfsvastgoed.nl, etc.Wilt u meer weten over Beleggingspanden.nl, het aanbod inzien, abonneren op de mailinglist of wellicht een afspraak inplannen? Kijk op www.beleggingspanden.nl.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN BSVG

BSVG

Herengracht 142 - 1015 BW - Amsterdam - 0208946026

E-mail: info@bsvg.nl
Website:

OVER BSVG

Blauwe Steen Vastgoed, de naam zegt het al, wij interesseren ons in vastgoed. Voornamelijk woningen en bij voorkeur in Amsterdam. Wij kopen en renoveren woningen, die wij in goede staat terug de markt op brengen, aangepast aan de huidige woonwensen. Kort samengevat staan we voor vernieuwende ideeën als het gaat om renovatie of ontwikkeling, een persoonlijke aanpak bij de verkoop van onze woningen en kennis van zaken bij het verwerven van beleggingen.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Citadel Enterprises B.V.

Citadel Enterprises B.V.

Soestdijkerstraatweg 62 - 1213 XE - Hilversum - 0356422400

E-mail: info@citadel-enterprises.nl
Website:

OVER Citadel Enterprises B.V.

Citadel Enterprises B.V. heeft een breed spectrum aan producten en diensten. De Groep levert en produceert technische machines, onderdelen, service, complete gereedschapssystemen en beheert onroerend goed van woningen tot een omvangrijk industriële parken.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Abram Makelaardij

Abram Makelaardij

Heuvellaan 2a - 2803 DM - Gouda - 0182692000

E-mail: bram@abram.nl
Website:

OVER Abram Makelaardij

ERVARINGEN

PROFIEL VAN BE-ZET

BE-ZET

Markerstraat 14 - 3083NB - Rotterdam - 0624861888

OVER BE-ZET

Wij zijn BE-ZET en wij beperken leegstand door tijdelijke invulling van talentvolle ondernemers en startende ondernemingen voor een betaalbare prijs.Het grote risico voor ondernemers zit vaak in een huurcontract met een vaste periode en een te hoge huur. Door daar vanaf te stappen hebben ondernemers meer ruimte om zich te concentreren op hun bedrijf en krijgen ze de ruimte om te groeien.Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar hebben gebouwen door heel Nederland beschikbaar. Voor meer informatie houdt onze website in de gaten en meld je aan op www.be-zet.nl/ondernemenNa de aanmelding nodigen wij ondernemers uit voor een kennismakingsgesprek zodat wij het beste aanbod van bedrijfsruimtes kunnen laten zien.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Turn Key Concepts

Turn Key Concepts

Atoomweg 2 - 1627 LE - Hoorn - 0229714217

E-mail: info@turnkeyconcepts.nl
Website:

OVER Turn Key Concepts

Turn Key Concepts is een onderneming die zich richt op het op-maat verhuren van compleet ingerichte kantoor units. Ideaal voor startende ondernemers die bijvoorbeeld thuis uit “hun jasje” groeien en zich niet gelijk willen verbinden aan langdurige contracten in standaard kantoorcomplexen. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt starten: uw kantoor meubilair staat reeds voor u gereed en ook de aansluiting van zowel telefonie als internet (glasvezel) is direct geregeld.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Buvago B.V.

Buvago B.V.

Constructieweg 33 - 8263 BA - Kampen - 0383336214

E-mail: info@buvago.nl
Website:

OVER Buvago B.V.

Buvago B.V. is een projectontwikkelingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van multifunctionele bedrijfsunits, kantorenverzamelgebouwen, kantoorpanden met of zonder bedrijfshallen/showroomruimtes en bergingen. Op dit moment heeft Buvago B.V. al diverse projecten ontwikkeld in plaatsen zoals Kampen, IJsselmuiden, Emmeloord, Dronten, Elburg en lelystad. ​ Buvago B.V. zal de opdrachtgever ook van dienst zijn in het begeleiden van het hele bouwproces van ontwerp tot en met de uitvoering van een project. Buvago B.V. beschikt over de goede contacten met aannemers en gemeentes en heeft de nodige ervaring met vergunningstrajecten, waarvan de complexiteit vaak onderschat wordt. ​ Ook heeft Buvago B.V. ervaring met het beoordelen en uitonderhandelen van offertes, waarmee kosten en verassingen achteraf beperkt kunnen worden. Hierdoor kan een bouwproces efficiënt worden opgezet, waardoor het traject mogelijk verkort, de tijdslijnen bewaakt, en kosten bespaard kunnen worden. De investering in een goede voorbereiding verdient zich meestal terug in de uitvoering.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Kaap Noord

Kaap Noord

Asterweg 17 - 19 - 1031 HL - Amsterdam - 020-6334436

OVER Kaap Noord

Kaap Noord, de professionele en flexibele locatie voor uw bedrijf. Werken in een inspirerende omgeving op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal Station? Dat kan, naast kleinschalige ruimten onder gunstige voorwaarden bied Kaap Noord ook een breed scala aan diensten en faciliteiten die voor de moderne ondernemer onmisbaar zijn: onder andere goede vergaderfaciliteiten, persoonlijke telefoonbeantwoording service, dedicated glasvezelinternet en gratis parkeergelegenheid.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Business-Centre.nl

PROFIEL VAN Burgland Groep

Burgland Groep

't Vaartland 10 - 2821 LH - Stolwijk - 0182348350

E-mail: info@burgland.nl
Website:

OVER Burgland Groep

In de Burgland Groep zijn bedrijven verenigd, die daadkrachtig samenwerken aan de realisatie van uw vastgoed. De Burgland Groep belegt in onroerend goed, ontwikkelt vastgoedprojecten en verzorgt de bouw, inclusief service en onderhoud. Uw wensen staan bij ons centraal. U kunt een deel van het realisatieproces van uw vastgoed bij ons onderbrengen, maar wij helpen u ook graag bij het hele traject van ontwerpen, bouwen, financieren, verzekeren, onderhouden en gebruiken.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Barkey Wolf en Sprong Bedrijfshuisvesting

Barkey Wolf en Sprong Bedrijfshuisvesting

Prinsenlaan 3 - 3732 GN - De Bilt - 0302759690

E-mail: info@bws-makelaars.nl
Website:

OVER Barkey Wolf en Sprong Bedrijfshuisvesting

Ons kantoor houdt zich bezig met bedrijfshuisvesting, beleggingen, taxaties en haalbaarheidsstudies in de breedste zin des woords. Ons team bestaat uit een viertal energieke en ervaren mensen met een zeer allround toepasbare vastgoedkennis. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden voor onze organisatie. Een goede verdeling van werkzaamheden staat borg voor synergie in het bedrijf.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Centiss

Centiss

Beatrixlaan 20 - 4461 PN - Goes - 0883830383

E-mail: info@centiss.nl
Website:

OVER Centiss

Centiss is een professionele, betrokken en transparante partner op het gebied van beheer, bestuurlijke ondersteuning, management en vastgoedontwikkeling. Onze specialisten bekijken uw uitdaging vanuit alle invalshoeken, durven scherp te analyseren en optimaliseren het rendement.Wij behartigen uw belangen, werken discreet en zijn duidelijk over onze positie. Afspraak is afspraak bij Centiss!

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Certitudo Asset Management

Certitudo Asset Management

Hambakenwetering 8C - 5231 DC - 's-Hertogenbosch

E-mail:
Website:

OVER Certitudo Asset Management

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Certitudo Capital

Certitudo Capital

Hambakenwetering 8c - 5231 DC - Den Bosch - 0737600200

E-mail: c.vddungen@certitudo.com
Website:

OVER Certitudo Capital

Certitudo Capital kenmerkt zich door een actieve benadering van vastgoed en de gebruiker hiervan. In overleg met gebruikers wordt ernaar gestreefd, een maximaal resultaat voor alle bij een object of project betrokken partijen te realiseren.Hiernaast kenmerkt Certitudo Capital zich door een hoge mate aan flexibiliteit aangaande de overname van vastgoed in verschillende structuren, beleggingsvehikels, leases en dergelijke, aldan niet in combinatie met een gestructureerde financiering.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Chalet Group Management B.V.

Chalet Group Management B.V.

Strawinskylaan 585 - 1077XX - Amsterdam - 0628269783

OVER Chalet Group Management B.V.

Chalet Group, bestaat sinds haar oprichting in de zomer van 2009 en is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste asset managers van commercieel vastgoed (i.e. kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en “leisure”). Als asset-manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen. Chalet Group wordt gefinancierd door een Amerikaanse private investeringsmaatschappij. Chalet Group is – met behulp van haar partners – voornemens nog substantieel te groeien in Nederland middels de acquisitie van portefeuilles commercieel vastgoed, waarbij alle vastgoed-beleggingssectoren in aanmerking komen. Ook de acquisitie van portefeuilles van (hypothecaire) leningen op commercieel vastgoed heeft de belangstelling.Chalet Group bestiert momenteel ca. 70 objecten, welke tezamen ruim 400.000 m2 beslaan. De locaties liggen merendeels in en rond de vier grote steden in de Randstad, maar haar objecten liggen ook in steden als Almere, Amersfoort, Zwolle, Groningen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Maastricht. Bekendere locaties zijn het kantorencomplex “Transpolis” in Hoofddorp, “De Vijzel” - Vijzelstraat 20 te Amsterdam, de Kinepolis bioscoop in Groningen, de Parktoren op het Arnhemse station, het Park Inn Hotel op Schiphol, het PWC-kantoor annex Tribes center te Eindhoven en het Il Fiore kantoorcomplex te Maastricht.Met een team van een kleine twintig toegewijde professionals stuurt Chalet Group de portefeuille aan op tactisch-commercieel vlak (i.e. verhuur, transformaties, upgrading, conceptontwikkeling en verkopen). Daarnaast voert Chalet Group zelf de complete financiële boekhouding en administratie.Het dagelijks gebouwbeheer van de diverse objecten (“property management”), alsmede het beheren van alle gebouw gerelateerde services is grotendeels uitbesteed aan de in Rotterdam gezetelde vastgoedbeheerder “Yield Plus”, waarbij het “VSK-concept” (i.e. het aan de huurders aan kunnen bieden van vaste – lagere – servicekosten) leidend is.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Kok Makelaars

Kok Makelaars

Hollandsch Diep 57 - 2904 EP - Capelle aan den IJssel - 0104506777

E-mail: info@kok-makelaars.nl
Website:

OVER Kok Makelaars

Kok Makelaars: Een jong makelaarskantoor (2.0) actief op het gebied van woning -en bedrijfsmakelaardij binnen Capelle aan den IJssel en omstreken. Het kantoor wordt gedreven door Corné Kok: met jarenlange ervaring én een groot lokaal netwerk binnen zijn eigen woonplaats.Vanuit ons goed zichtbare kantoor, gelegen direct naast Metrostation ‘de Terp’, zijn wij continu bezig met hoogwaardige dienstverlening, kwaliteit en persoonlijke service in de meest ruime zin! Graag zijn wij u van dienst, maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak of loop binnen op ons kantoor, we zijn er voor u. WELKOM!

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Zipperz

Zipperz

Stadionweg 37A - 3077AR - Rotterdam - 0104828513

E-mail: debruin@zipperz.nl
Website:

OVER Zipperz

Zipperz Entrepreneur Center heeft voor zelfstandige ondernemers met ambities een betaalbare werkplek die veel meer is dan een bureau met een stoel. Zo kun je bij ZiPPERZ werken, andere ambitieuze ondernemers ontmoeten, klanten ontvangen, workshops geven maar bovenal faciliteren we je om een succes van je onderneming te maken.Zipperz hanteert de “Talent Performance” filosofie die je inzicht geeft in je talenten om die vervolgens te ontwikkelen naar vaardigheden waarmee jij succesvol wordt in jouw markt.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Collective Workspace Maastricht

Collective Workspace Maastricht

Minckelersstraat 18 - 6211 GX - Maastricht - +31 626 978 663

OVER Collective Workspace Maastricht

'Work in a professional, inspirational and productive atmosphere.'About Collective Workspace Maastricht offers workspace solutions for professionals. By becoming a member, you get your own studio office or desk and facilities (meeting rooms etc.) that give you the opportunity to work in a professional, inspirational and productive atmosphere.Workplaces The four workplaces are located in the city centre between the Vrijthof and Onze Lieve Vrouweplein on an unique location in the Minckelersstreet (Centre), the beautiful Withuishof in the 'Amby' district, and the creative hubs De Brandweer in the 'Sphinx' district and Alex51 in the 'Wyck' district. Get to know over 75 companies, between the four locations.Community Building new relationships, welcoming your business relations or promoting your business, it is all possible with Collective Workspace Maastricht group. Join our monthly events, and get to know our growing community of professionals, entrepreneurs and creatives.visit us online www.collectiveworkspacemaastricht.nl

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Studio 35 sous

Studio 35 sous

Oude Waal 35 sous - 1011 CC - Amsterdam

E-mail:
Website:

OVER Studio 35 sous

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Cosby Vastgoed BV

Cosby Vastgoed BV

Westersingel 49 - 3014 GV - Rotterdam - 0104363648

E-mail: info@cosbyvastgoed.nl
Website:

OVER Cosby Vastgoed BV

Cosby Vastgoed BV heeft diverse woningen en bedrijfsruimte te huur en te koop in Rotterdam eo. Tevens zoeken wij in Rotterdam eo verhuurde of lege woningen,winkels,kantoren,en appartementen . Ook grote objecten komen in aanmerking. Vlotte en discrete afwikkeling en hoge aanbrengprovisie.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Culmen Real Estate

Culmen Real Estate

Rijnzathe 4 - 3454 PV - De Meern - 0303031700

E-mail: info@culmenrealestate.com
Website:

OVER Culmen Real Estate

Culmen Real Estate Management is een professionele, betrouwbare manager van vastgoedportfolio’s. Een investeerder is gebaat bij een hoge return on investment. Wij kunnen u ontzorgen op alle facetten van vastgoedbeheer.Culmen Real Estate Management staat voor expertise en professionaliteit op het gebied van asset management. Wij zijn een klein, dynamisch bedrijf met een extensief netwerk van specialisten. We hebben korte lijnen, waardoor we snel en effectief kunnen inspelen op veranderende eisen en wensen in de markt.

ERVARINGEN

PROFIEL VAN CultureBase

CultureBase

Kennemerplein 20 - 2011 MJ - Haarlem

E-mail:
Website:

OVER CultureBase

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Daan Gerritsen Projecten Management

Daan Gerritsen Projecten Management

Bruntensteeg 7 - 3512KM - Utrecht

E-mail:
Website:

OVER Daan Gerritsen Projecten Management

ERVARINGEN

PROFIEL VAN Starting Business 2

Starting Business 2

De kempenaerstraat 271 - 6534AG - Nijmegen - 0652024072

E-mail:
Website:

OVER Starting Business 2

testen

ERVARINGEN