Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5 schoonmaakartikelen die op kantoor niet mogen ontbreken

| door

Het schoonhouden van het kantoor is makkelijk. Er zijn geen ingewikkelde schoonmaakwerkzaamheden nodig bij een kantoor zoals bijvoorbeeld bij een restaurantkeuken.

Hieronder vindt u een aantal belangrijke schoonmaakmiddelen die van pas komen op kantoor.

Zeepdispensers

Een zeepdispenser is een zeeppompje. U drukt op het pompje en de handzeep komt eruit. Hiermee wast u uw handen. Op kantoor kunnen deze zeepdispensers handig zijn.

Zeepdispensers zijn handig omdat u ze kunt hergebruiken. U vult elke keer als de zeepvoorraad leeg is de dispenser weer vol en uw klanten kunnen hun handen weer wassen.

Daarnaast is het makkelijk om op een pompje te drukken. Het werk snel en prettig. Ook is het hygiƫnischer dan een stuk zeep omdat niet iedereen de dispenser met zijn handen aanraakt.

Handdoekdispensers

Handdoekdispensers zijn vooral geschikt voor op het toilet. Mensen willen schone papieren handdoekjes als ze hun handen wassen. Handdoekdispensers zijn hier bij uitstek geschikt voor.

U hoeft de papieren handdoek alleen maar uit de dispenser te halen en u hebt een schone handdoek. Geen geleur met papieren rollen die nat en onhygiƫnisch zijn maar mooie en schone papieren handdoekjes.

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn artikelen die handig zijn op kantoor of toilet. Er zijn verschillende soorten geuren al naar gelang uw voorkeur. Er zijn frisse geuren maar ook kruidige geuren.

Daarnaast zijn er automatische luchtverfrissers, wegwerp luchtverfrissers en luchtverfrissers voor in een dispenser. U kunt zelf bepalen welke u wilt.

Poetspapier

Poetspapier is altijd handig voor op kantoor. Poetspapier op rol in een dispenser is makkelijk in het gebruik. Poetspapier is stevig en heeft een hoog absorptievermogen.

Poetspapier is vooral makkelijk voor gebruik in de keuken of bij het schoonmaken van het kantoor of het toilet. Poetspapier is geschikt voor de kleine schoonmaak maar ook voor het schoonmaken van uw handen na een toiletbezoek.

Poetsroldispensers

Een poetsroldispenser is een dispenser voor poetsrollen. Door deze dispensers wordt uw poetspapier beter en zuiniger gebruikt. Een poetsroldispenser bespaart dus geld en de kosten van deze dispenser wint u dus uiteindelijk terug.

Deze poetsroldispenser monteert u vast aan de muur of u zet hem op de grond. Alternatieve benamingen voor dit product zijn: centerfeed dispenser, poetspapier dispenser, maar de poetsroldispenser wordt het meeste gebruikt.

Er zijn natuurlijk meer schoonmaakproducten op de markt maar met deze 5 producten hebt u in elk geval een beeld.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights