Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Adobe Photoshop, een must voor creatieve kantoorwerkers!

| door

Als je een website hebt, dan hoort daar sterk beeldmateriaal bij. Ook voor het opzetten van presentaties komen professionele afbeeldingen goed van pas. Wil je aan de slag met het bewerken van foto’s?

Dan is Adobe Photoshop een goede aanvulling op je bureaublad. Wat kun je allemaal met deze handige fotobewerkingstool? We vertellen je er meer over.

Ook gaan we in op het complete Adobe pakket voor beeld-, geluid- en videobewerking. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten voor jou als ondernemer?

De mogelijkheden van Photoshop

Maak je bijvoorbeeld foto’s van je eigen producten? Moet je je logo vrijstaand maken? Of wil je een creatieve infographic opleuken? Dit zijn zaken waarbij Photoshop van Adobe goed van pas komt.

Een aantal toepassingen van Photoshop zijn:

  • Vectoren maken / afbeeldingen vrijstaand maken
  • Aanpassingen doen in scherpte en verlichting
  • Filters plaatsen en rode ogen weghalen
  • Meerdere afbeeldingen samenvoegen
  • Retoucheren en bijsnijden

Photoshop kan in de basis een lastig programma zijn als je er de eerste keer mee werkt, maar als je weet wat je wilt aanpassen aan je afbeeldingen, dan ontdek je via Youtube echt tal van tutorials, waardoor je er zeker mee aan de slag kunt.

Uitbreiden met Adobe CC pakket

Wil je naast fotobewerking ook aan de slag met andere creatieve tools, bijvoorbeeld voor het maken van websites en het bewerken van geluid en video’s? Overweeg dan het complete pakket Adobe CC. Hierin vind je ook toepassingen als InDesign, Illustrator, Premiere Pro en nog veel meer. 

Groot voordeel is dat de programma’s perfect met elkaar samenwerken en dat je alles veilig opslaat in de (Creative) Cloud van Adobe. Zoals we in dit artikel al eens benoemden, biedt werken in de cloud veel flexibiliteit, omdat je files zo vanaf elke werkplek beschikbaar zin.

De kosten van Photoshop en Adobe CC

Wat kost Photoshop voor ondernemers? Individuele gebruikers betalen €24,19 per maand, bedrijven die werken in teams betalen per maand €29,99 per licentie. Deze laatste optie is interessant als je een beheersconsole en asset-synchronisatie tussen alle apparaten wilt. 

Kies je voor het complete Adobe CC pakket, met al zijn toepassingen, functies en cloudopslag? Dan betaal je als individuele gebruiker €60,49 per maand en als bedrijf met beheersconsole en synchronisatie €69,99 per gebruiker per maand.

Liever gratis Photoshop en andere Adobe CC toepassingen gebruiken? Ga dan naar Downloaden.nl. Hier vind je voor alle toepassingen waaronder Photoshop een download waarmee je gratis Photoshop één maand probeert. Na het verloop van de proefperiode bepaal je zelf of je wilt verlengen. Goed om ermee te testen of het iets voor jou is en zonde om deze gratis maand te laten liggen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights