Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wil jij een betere beveiliging op jouw kantoor?

| door

Heeft je kantoor beveiliging nodig? Het is zeer belangrijk dat je werkplek goed beveiligd is. Hiermee zal de risico op inbraak aanzienlijk verminderd worden. Bovendien zijn er natuurlijke waardevolle spullen of vertrouwelijke data aanwezig op kantoor. Er zijn verschillende manieren waarop je je kantoor kunt beveiligen. Eén van die manieren is camera beveiliging. Een spy cam wordt vaak ingezet om te spioneren op bijvoorbeeld dieven. Het zijn kleine camera’s, die je kunt verborgen houden op onopvallende plekken. Hierdoor zal de inbrekers niet doorhebben dat zij in de gaten worden gehouden. De spy cam kun je zowel buiten als binnen plaatsen. Meer weten over de beveiliging op je kantoor? In dit artikel lees je hier meer over.

Het gebruik van camera’s

Tegenwoordig is het heel makkelijk je kantoor te voorzien van beveiliging. Waar voorheen beveiliging alleen bestond uit een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken, kun je dat nu anders aanpakken. Met een draadloze camera kun je je inbrekers in de gaten houden, zonder ze af te schrikken. Door inbrekers af te schrikken, zullen zij zo snel mogelijk willen wegkomen en het kantoor verlaten. De kans op een tweede inbraak is dan veel groter. Door een stil alarm te gebruiken, kun je de inbrekers goed in de gaten houden en aanpakken, zodat zij niet meer kunnen terugkomen. De draadloze camera is een stil alarm. Zoals de naam al zegt, heeft de camera geen kabels en uitsluitend verbonden met wi-fi. Het voordeel van verbonden zijn met het internet is dat je overal de beelden van je kantoor kunt inzien. Daarnaast kun je meldingen ontvangen op bijvoorbeeld je mobiele telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd in je kantoorpand.

Tips om inbraak te voorkomen

Los van de alarmsystemen, kun je ook zelf maatregelen nemen om inbraak te voorkomen. Ten eerste, door je pand open te laten, maak je je kantoorruimte inbraakgevoelig. Zorg er ten alle tijde voor dat de sloten van de deuren en ramen altijd goed gesloten zijn wanneer er niemand op kantoor is. Ten tweede, licht schrikt inbrekers af. Daarom is handig genoeg licht binnen en buiten het kantoor te hebben. Ten derde, werkt je beveiligingssysteem niet, laat die dan altijd staan totdat het weer werkt. Door een zichtbaar (niet-werkende) alarmsysteem te hebben, zullen inbrekers twee keer nadenken voordat zij besluiten het pand te betreden. Vaak zullen zij hun plan niet voortzetten.

Kortom, door een beveiligingssysteem op kantoor te hebben, voorkom je inbraak. Er zijn verschillende soorten inbraaksystemen. Zo heb je dummy’s en stille alarmsystemen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights