Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De badkamer aanpakken

| door

Eens in de zoveel tijd is het nodig de badkamer eens flink aan te pakken. Dit kan klein onderhoud zijn, zoals het witten van het plafond en de muren, het opnieuw verven van de deur of het vervangen van de vloer, maar dit kan ook gaan om groot onderhoud.

Hierbij kun je denken aan het vervangen van verschillende meubels, de luchtvochtigheid aanpassen of zelfs de leidingen vervangen.

Een nieuw toilet in de badkamer

Misschien heb je nu wel helemaal geen tweede toilet in de badkamer, maar zou je die wel graag willen, of er staat er één, maar deze is aan vervanging toe.

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten toiletten waar je uit kunt kiezen, waarbij de meest populaire wel het zweefmodel is. hierbij hangt het toilet aan de muur en staat hij niet op de grond, zodat je er beter bij kunt met het schoonmaken.

De afvoer en de leidingen bevinden zich achter de muur zodat dit niet meer in het zicht is.
Naast dat je uit verschillende modellen kunt kiezen, kun je ook voor verschillende kleuren gaan. De meest gebruikte kleur is wit, maar ze zijn er ook in het zwart of donkergrijs.

Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende toiletbrillen en is het zelfs mogelijk een urinoir aan te schaffen.

De meubels vervangen

Moeten de andere meubels, zoals de douchecabine, het bad en de wastafel, ook vervangen worden, dan doe je er goed aan alles op elkaar af te stemmen. Ga je voor een zwart toilet, dan zou die kleur dus ook terug moeten komen in de andere meubels.

Doe je dit niet, dan vormt het geen geheel en kan het juist heel rommelig overkomen. Bij een douchecabine zou je in dat geval kunnen kiezen voor een zwart stalen cabine, en een wastafel met zwarte wasbak en kraan.

Kijk daarnaast ook goed naar de wasmanden, de spiegel, de prullenbak en de toiletborstel. Er zijn tegenwoordig spiegels verkrijgbaar met ingebouwd licht, deze zijn ideaal want ze zorgen voor precies de juiste belichting. De overige spullen koop je het liefst in dezelfde kleur als de andere meubels.

De luchtvochtigheid in de badkamer

Ook klimaatbeheersing is belangrijk in de badkamer. Het kan hier al snel te vochtig worden door het douchen, maar wanneer het vocht vervolgens niet weg kan, ontstaat er schimmel.

Dit is niet alleen slecht voor je gezondheid, maar ook zonde van je muren en plafond. Je zou dit namelijk moeten behandelen en telkens opnieuw moeten schilderen, wat zonde is van je tijd en je geld.

Zorg in dit geval dus voor een goed ventilatiesysteem of schaf een luchtontvochtiger aan om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights