Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De beste aandelen

| door

Wil je gaan beleggen in aandelen, maar wat zijn nou de beste aandelen die je kunt kopen in het jaar 2021. Voor veel bedrijven heeft de coronacrisis veel impact gehad op de welvaart van bedrijven, want minder productie is uiteraard ook minder omzet dus ook dalende aandeelkoersen.


Helaas zijn er veel bedrijven getroffen door de coronapandemie. Verder zijn er ook een aantal sectoren die mede door de corona wel de lucht in zijn geschoten. Hieronder vertellen wij meer over de beste aandelen sectoren die je op dit moment kunt aanschaffen.

Energie en infrastructuur

Inmiddels leven we alweer in het jaar 2021 en dat betekent dat duurzaam leven een echte hype is. Zo ondergaat de energie en infrastructuur een complete verandering.

Alternatieve energiebronnen en hernieuwbare energiebronnen worden enorm populair en de verwachting is dat dit in het jaar 2021 ook zo blijft. Op dit moment loopt Europa voorop, maar Amerika is ook al een heel eind op weg naar een duurzaam leven.

Met de Biden-administratie is Amerika klaar om miljarden uit te geven aan duurzame infrastructuur en energie.

Gezondheidszorg

Voor de mensen die werken in de zorg is de coronapandemie een verschrikking. Ook de mensen die gepland staan voor een operatie, ouderen en zieken is deze tijd verschrikkelijk.

Dit komt natuurlijk omdat procedures zijn vertraagd of helemaal gestopt vanwege het coronavirus. Op oog naar het normale leven door middel van de vaccinaties is het verstandig om te investeren in gezondheidsaandelen in 2021.

Consumentensector

Winkels moesten door de coronapandemie massaal de deuren sluiten, maar met oog op de toekomst en het vaccin zijn er straks weer veel mensen in staat om persoonlijk te gaan winkelen in plaats van online shoppen.

Uiteraard is dit heel positief voor de consumentensector en voor bedrijven die specifiek afhankelijk zijn van fysieke winkels. Analisten verwachten dan ook dat er een flinke omzetstijging is te zien bij fysieke winkels in de nabije toekomst.

Financiële sector

Wanneer de economie zich weer herstelt zullen banken ook een goede investering zijn. De rentetarieven zullen geleidelijk stijgen, waardoor banken de perfecte gelegenheid hebben om te profiteren van een herstellende economie.

Ondanks de coronapandemie hebben de meeste banken ook tijdens de coronapandemie ook positieve kwartalen geboekt.

Luchtvaartmaatschappijen

Je kunt wel nagaan dat luchtvaartmaatschappijen tijdens de pandemie een flinke klap hebben gehad. Maar ook door de komst van het vaccin is het oog op de toekomst erg positief, zo zagen we afgelopen november al een prijsstijging.

Nu steeds meer landen op geel gaan worden er steeds meer vluchten geboekt en gaat de koers al langzaam omhoog. Wanneer er weer 100% gevlogen mag worden zal dit gigantisch de lucht in schieten.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights