Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De beste plekken om te studeren in Arnhem

| door

Arnhem staat bekend als de stad waar er een hele hoop hogescholen te vinden zijn. Dit zorgt er dan ook voor de stad Arnhem een uitstekende stad is om te studeren.

Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die graag willen werken in Arnhem. Aangezien voor veel studenten de tentamenperiode weer op de planning staat is het tijd om eens de beste plekken om te studeren langs te lopen.

Zo weet je precies waar jij kunt gaan zitten als je wilt gaan blokken voor al jouw toetsen.

Park Sonsbeek

Het Park Sonsbeek is altijd een goede plek om te gaan zitten als je wilt gaan leren, mits het lekker weer is.

Door grootte van dit bijzondere stadspark zal je hier vrijwel altijd een plekje kunnen vinden. Een groot voordeel van het Park Sonsbeek is dat er eigenlijk overal in het park wel bankjes staan die je kunt gebruiken, hierdoor heb je altijd plek om samen met een groepje ergens te gaan zitten.

Over het algemeen is het vrijwel altijd rustig in het park, je hoeft niet bang te zijn dat je wordt gestoord. Rondom het park kun je verschillende terrasjes vinden, hier kan je na een dag hard studeren even gaan zitten om tot ontspanning te komen.

business 1868015 1920

De Openbare Bieb

Het is misschien niet per se een originele keuze maar de Bibliotheek in Arnhem echt een perfecte plek om jezelf te begeven tijdens de tentamenperiode.

Aangezien het een van de grotere gebouwen is in de stad waar je kunt gaan zitten is het mogelijk om hier met een grotere groep te gaan zitten. Er zijn genoeg tafels te vinden waar je met z’n allen een plekje hebt.

Al kan je je natuurlijk ook afzonderen in  een van de zogeheten cabines. Deze kan je van te voren huren, of je kunt ze gewoon gebruiken als ze nog niet bezet zijn.

Er is een prima kantine te vinden die je voorziet van heerlijke koffie, toch wel zo lekker tijdens al dat harde werken.

MAMS coffee & more

Het café MAMS coffee & more is voor alle studenten in de stad Arnhem een uitstekende locatie om te bezoeken.

Op deze plek zal je verschillende mensen zien zitten die allemaal genieten van een heerlijk kopje koffie tijdens het blokken voor de tentamens. Een deel van het café is laptopvrij, al kan is het natuurlijk ook mogelijk om op de plek te zitten waar je wel met je laptop kunt gaan leren.

Deze plek is ook een plek waar een hele hoop studenten samen verzamelen om in een groepje te studeren. Dit maakt MAMS coffee & more dan ook zo leuk. Neem zeker een kijkje als je houdt van een gezellige sfeer en van ontzettend lekkere koffie.

Dudok

Voor de studenten die het leuk vinden om de stad te mixen met de rust van het café dan is Dudok echt de plek die je zou moeten bezoeken.

Dit café ligt eigenlijk echt in het centrum van het centrum, het is gewoon het midden van de stad Arnhem. De broodjes die je hier kunt vinden heerlijk, en alles wordt ook nog eens ter plekke voor je gemaakt.

Goed eten is natuurlijk wel zo belangrijk als het gat om het studeren! Na het leren zal je samen met al jouw vrienden of vriendinnen kunnen genieten van een van de heerlijke drankjes. Het aantal stopcontacten is meer dan genoeg, neem wel voor de zekerheid even een stekkerdoos mee.

Je bent nu eenmaal niet de enige die hier gaat zitten werken voor de tentamens.  Dudok is voor de studenten nog altijd een van de leukste plekken die er maar bezocht kan worden in de stad.

Goed Proeven

Nog een plek waar je heen kunt gaan voor lekkere koffie en hapjes?

Dit klopt inderdaad, de tentjes die je kunt vinden in de stad Arnhem zijn eigenlijk allemaal wel leuk en gezellig om te bezoeken tijdens jouw tentamenperiode.

Het café Goed Proeven is een erg hippe tent waar er altijd een hele hoop studenten te vinden zullen zijn. Dit zorgt ervoor dat dit een super goede plek is om te gaan zitten voor het studeren.

Het mooie van dit cafeetje is dat zij gemaakt zijn door studenten, hierdoor krijgt het een erg hippe uitstraling mee. Voor de mensen die normaal gesproken lekker vroeg aan de slag willen gaan: er is zelfs de mogelijkheid om hier je ontbijt te halen.

Op die manier kan ook jij heel de dag gaan zitten studeren zonder gestoord te worden.

tarte 2409958 1920

Sugar Hill

Wanneer je in de stad loopt zal je de locatie Sugar Hill vinden. Dit is dan ook gelijk een van de plekken waar men in Arnhem heen kan gaan om te leren of om te werken.

Het is een plek waar vele studenten heen gaan om in een groepje te werken, te leren of om gewoon even te relaxen aan een van de gezellige tafels.

Het is een café waar er meer dan genoeg stopcontacten te vinden zijn, ideaal voor de mensen die normaal gesproken werken met hun laptopje. Er hangt een heerlijk rustige sfeer, super prettig voor momenten dat je echt even hard wilt gaan bikkelen.

Studeren in Arnhem

Het is dus echt wel te begrijpen dat de stad Arnhem bekend staat als een van de leukere steden waar men heen kan gaan om te studeren.

Veel studenten zullen hier dan ook aan de slag gaan om aan hun opleiding te werken. Door de aanwezigheid van de diverse soorten studeerplekken is het altijd wel mogelijk om ergens te gaan zitten.

Dit kan je zowel alleen doen als met een groepje, er zijn locaties genoeg. Mocht je even echt geen zin meer hebben in het leren dan ga je toch even de stad in, hier is er immers ook een hele hoop om te zien en te beleven.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights