Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De beste soort vloer voor uw kantoorruimte

| door

Bij het inrichten van een nieuwe kantoorruimte, kan de vloer niet worden ontzien. Het heeft een enorme invloed op de uitstraling en ambiance van uw kantoorruimte.

Niet alleen voor uzelf en uw personeel is het fijn om te werken in een mooie kantoorruimte, ook in het geval van een bezoek van (potentiƫle) klanten en andere zakelijke relaties wil u trots kunnen zijn op uw werkruimte. In dit artikel worden een aantal mogelijkheden voor uw vloer uiteengezet met de voor en nadelen.

Vloerkleed

Vloerkleed is een van de meest eenvoudige vloeren om te (laten) leggen. Zeker wanneer er sprake is van weinig hoeken en bochten in de kantoorruimte, kan u binnen niet al te lange tijd klaar zijn met het leggen van uw vloerbedekking en kunt u snel weer aan het werk!

De eenvoud van vloerkleed geeft vaak helaas ook een wat niet-buitengewone uitstraling omdat het dikwijls vaak wordt gebruikt als vloerbedekking. Een groot nadeel van vloerkleed is dat het relatief moeilijk is om vlekken hieruit te verwijderen.

Sommige hardnekkige vlekken blijven zichtbaar.

Parket

Hoewel parket een chique en natuurlijke uitstraling geeft aan de ruimte, is het doorgaans prijzigere vorm van vloerbedekking.

Het is ook onderhoudsintensief aangezien de vloer regelmatig in de olie dient te worden gezet om hem mooi te houden. Dit betekent dat er gedurende een aantal uur er geen gebruik gemaakt mag worden van de vloer. Dit legt het werk ook weer stil!

Laminaat

Laminaat lijkt een mooi alternatief, en dat is het tot op zekere hoogte ook! Het geeft een vergelijkbare uitstraling als parket: die van natuurlijke kleur en textuur.

Een laminaatvloer is tamelijk onderhoudsvrij en het is er eenvoudiger om vlekken te verwijderen dan bij vloerkleed. Desalniettemin geeft het niet de premium uitstraling die u zou wensen.

Daarvoor lijkt laminaat nog onvoldoende op echt parket.

Gietvloer

Een gietvloer is veruit een van de betere alternatieven. Het is eenvoudig te laten leggen door een professioneel bedrijf en het beschadigd nauwelijks.

Ook qua vlekken is er met een gietvloer weinig probleem. De vloer absorbeert geen vlekken waardoor de vloer altijd mooi en vlekvrij blijft. Ook is er weinig onderhoud aan.

Oftewel: voor uw kantoorruimte raden wij een echte gietvloer aan!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights