Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De beste studeerplekken in Den Haag

| door

Studenten en Den Haag, het is een combinatie die hand in hand gaat. Dit is natuurlijk niet zo heel erg raar, Den Haag is namelijk een stad met verschillende locaties aan Hogescholen en Universiteiten.

Door de ruime omvang is het een stad waar meer dan genoeg te zien en te beleven is. Ook werken in Den Haag behoort nog altijd tot een van de meest leuke dingen die je maar kan doen, mede door het feit dat Den Haag erg mooi is om te zien.

Goed, terug naar het studeren. Wat zijn nu echt goede plekken waar je heen kunt gaan als je wilt studeren in Den Haag? Dat gaan we jou vandaag aan de hand van dit overzicht eens wat beter laten zien!

1. Café Zèta

Café Zèta is ideaal voor de mensen die normaal gesproken al vroeg uit de veren zijn. Dit café is namelijk 6 dagen in de week geopend vanaf acht uur sochtends.

Dit maakt het een super handige en vooral gezellige plek om jouw dag te beginnen. Ze hebben heerlijke hapjes voor bij het ontbijt en je kunt hier voor weinig geld lunchen.

Er zijn meer dan genoeg plekken beschikbaar in het café, ga dus zeker eens langs bij Café Zèta om ook ultiem te studeren. Mocht het lekker weer zijn dan kan je ook aan een van de tafels aan de voorkant gaan zitten.

Er gaat namelijk niets boven studeren in het zonnetje.

laptop 2557571 1920

2. Urban Café

Nederlanders zijn echte koffieliefhebbers, dit is iets wat zeker is. Als jij ook tot deze groep behoort dan zou je zeker eens een bezoekje moeten brengen aan Urban Café.

In dit café kan je verschillende soorten kopjes koffie proberen, allemaal zijn ze van de meest heerlijke koffiebonen die er maar te vinden zijn. Ben jij niet zo van al dat bittere gedoe?

Neem dan eens een vanille cappuccino, erg lekker voor tijdens het studeren. Het is een prima plek om te bezoeken als je toch in de buurt bent. Wel is het handig om een verlengsnoer mee te nemen, het aantal stopcontacten in dit café is namelijk vrij gering.

Gelukkig kan je ook nog altijd met pen en papier te werk.

3. Eat Company

In de stad Den Haag zijn ruim drie vestigingen te vinden van Eat Company, het is dan ook niet echt één plaats waar je lang moet gaan. Ook hier kan je terecht voor een heerlijk ontbijtje.

De naam zegt het eigenlijk al wel, bij Eat Company kan je verschillende heerlijke gerechten vinden. Naast het ontbijt en de lunch zijn er ook verschillende hapjes te vinden.

Even chillen na het studeren is op die manier een stuk makkelijker dan voorheen. Wanneer je het wel gezien hebt hoef je maar de deur uit te lopen om de stad in te gaan.

Het is een gezellige plek om te bezoeken en het heeft een ideale ligging, wat wil je nog meer hebben?

4. De Bibliotheek

Het is misschien een beetje een open deur, maar de Bibliotheek in Den Haag is echt een perfecte plek om ook een dagje hard te gaan zitten blokken voor je tentamens.

Door de grote omvang is het mogelijk om hier met een grotere groep heen te gaan om te gaan studeren. Al kan je je natuurlijk ook afzonderen in  een van de zogeheten cabines.

Voor tijdens de pauzes kan je bij de kantine een heerlijk kopje koffie halen. Dat beetje extra energie kan je natuurlijk wel gebruiken tijdens het blokken!

5. House of Tribes

Wanneer je de Bibliotheek uit loopt zal je het House of Tribes vinden. Dit is dan ook gelijk een van de plekken waar je in Den Haag prima kunt gaan zitten om te studeren.

Het is een plek waar vele studenten samen komen om te werken, te leren of om gewoon even te relaxen onder het genot van een drankje. Stopcontacten zijn er in overvloed, het is dan ook geen probleem om hier met je laptopje te gaan zitten.

Er hangt een heerlijk rustige sfeer, ideaal voor de momenten dat je echt even gefocust aan het werk wilt gaan.

6. Vascabelo

Deze plek is iets minder bekend onder de toeristen en andere mensen, hierdoor is het nog altijd lekker rustig.

De service in dit café is echt uitstekend, de mensen die er werken zijn altijd aardig en staan voor je klaar als je iets nodig hebt. Je kunt hier ontzettend lekkere koffie drinken, dit is dan ook gelijk waar ze om bekend staan.

Het is niet zo heel erg groot, voor de mensen die dus graag in grote groepen leren is het wat minder geschikt. De sfeer is er gezellig en het voelt echt een beetje aan als thuis.

study 1968077 1920

7. Blossom

Ook Blossom is een plek waar je zeker goed zit als je wilt gaan leren. Je kunt hier alles vinden wat je maar nodig hebt om goed te studeren.

Van heerlijke hapjes tot aan de meest bijzondere soorten koffie. Ook zijn er verschillende boekenkasten te vinden met leuk leesvoer, handig voor wanneer je even geen zin meer hebt in die studieboeken.

Het is er gezellig ingericht en door de authentieke uitstraling is dit een plek waar je echt niet zo snel weg wilt. De ouderwetse meubels geven de ruimte echt een retro vibe, ook gelijk een leuke plek om wat mooie foto’s te maken!

8. The Bookstore

Deze winkel staat natuurlijk bekend om het grote aantal boeken en tijdschriften wat zij in het assortiment hebben.

Maar wist je dat deze plek ook uitstekend is om te bezoeken als studieplek? Er zijn veel tafels te vinden waar je met jouw collega’s of medestudenten kunt gaan zitten om samen die stof eens door te nemen.

Ook kan je hier heerlijk een kopje koffie drinken of een hapje eten, er zit namelijk een speciaal horecazaakje in de winkel.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights