Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De juiste zonwering voor uw kantoor

| door

Niets is zo vervelend als werken in een kantoor dat te warm is van de zon. Ook is het niet prettig om te werken in een ruimte waarin de zon zo fel schijnt dat bijvoorbeeld de schermen waarmee je werkt niet meer te lezen zijn…

Gelukkig is daar een oplossing voor: zonwering! Een goede zonwering in uw kantoorruimte komt de kwaliteit van de werkruimte ten goede.

Zo voorkomt u dat u gestoord wordt door teveel licht of een te warme zon! In dit artikel leggen we uit waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van zonwering.

Het juiste formaat

Veel ramen in kantoren hebben geen standaardafmetingen. Slagen bij een normale bouwmarkt zit er daarom vaak niet in. Gelukkig is het bij sommige winkels mogelijk om zonwering op maat te bestellen.

Bij Onlinerolgordijnen.nl kunt u bijvoorbeeld online de maten invullen die u nodig heeft. Vervolgens toont de website de prijzen en kunt u de rolgordijnen op maat bestellen.

Onlinerolgordijnen.nl naast zonwering ook jaloeziën, rolgordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer. Daar kunt u dus ook terecht voor een ruimte die geen zonwering, maar gewone raamdecoratie nodig heeft.

De juiste prijs

Raamdecoratie op maat laten maken kan flink de papieren in lopen. Dat wil iedereen natuurlijk voorkomen.

Gelukkig zijn er ook bedrijven die raamdecoratie voor een scherpe prijs voorkomen. U kunt bijvoorbeeld bij onlinerolgordijnen.nl slagen voor een goede prijs.

Doordat zij goede deals sluiten met fabrikanten en grootschalig inkopen, kunnen zij raamdecoratie op maat leveren tot wel 50% onder de verkoopprijs.

Daarnaast leveren zij direct vanuit de fabriek. Hierdoor zijn de raamdecoratie bij onlinerolgordijnen.nl goed geprijsd!

Een goede service

Daarnaast raden we u aan om te kiezen voor een bedrijf dat u eventueel kan helpen met het opmeten en monteren van de raamdecoratie mocht het zelf ophangen niet binnen uw mogelijkheden vallen.

Onlinerolgordijnen.nl biedt een service aan die u kan helpen met het opmeten en monteren van de raamdecoratie of zonwering.

Vanwege de juiste prijzen, zonwering op maat en een goede service, zijn zij een geschikte partner om mee samen te werken! Zo maakt u uw kantoor tot een ideale werkomgeving.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights