Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De top 8 bezienswaardigheden in Arnhem

| door

Misschien heb je ooit wel eens een bezoekje gebracht aan de stad Arnhem, maar misschien ook niet.

In het geval van het laatste is dit natuurlijk erg zonde, Arnhem is namelijk een van de mooiere steden die je kunt vinden in heel het land. Dit is dan ook de reden dat deze stad onder de toeristen en werkenden ook steeds bekender wordt.

Zo zijn er de laatste tijd steeds meer kantoren in Arnhem te vinden in de stad Arnhem. Wij zullen je in dit artikel de top 8 leukste bezienswaardigheden laten zien die hier te vinden zijn, zo weet je wat er allemaal te beleven is.

Sonsbeek Park

Sonsbeek Park is een van de grootste parken die je kunt vinden in de regio rondom Arnhem.

Dit maakt het dan ook echt een uitstekende plek om van het zonnetje te genieten. De laatste jaren is de horeca steeds verder uitgebreid rondom het park.

Hierdoor is het een plek geworden voor zowel jong en oud, er zijn meer dan genoeg terrasjes en dergelijke te vinden. In het park zelf zal je verschillende fonteinen vinden, wanneer het lekker weer is krijgt het park echt een prachtige uitstraling mee.

1. Burgers Zoo

Hoewel Burgers Zoo niet in het centrum van Arnhem ligt is het wel een activiteit die bij de regio hoort.

Dit is dan ook de reden dat deze dierentuin echt de plek op dit lijstje heeft verdient. Burgers Zoo staat bekend als de meest prachtige dierentuin van heel Nederland. Dit komt niet zozeer door de soort dieren die je er kunt vinden, het komt eerder door de indeling van het park.

In het park kan je namelijk alle verschillende soorten werelddelen en klimaten bezoeken. In de bush dompel je je onder in een waar vochtige koepel, hier vliegen allerlei soorten exotische vogels.

In de woestijn zal je dieren vinden die in staat zijn om te overleven in kille omstandigheden. Aangezien het een van de grootste parken is van het land is dit zeker een bezoekje waard.

burgers zoo 1310585 1920

3. Het Openlucht museum

Dit museum is echt een van zijn soort. Nergens in het land is er een museum te vinden wat zo goed in kaart kan brengen hoe het er vroeger uit zag in ons land als het Openlucht Museum.

In dit museum kan je onder andere een kijkje nemen bij de oude plaggenhutten. Ook is er een heel oud straatje nagemaakt uit Amsterdam, volledig met ouderwetse herenhuizen.

Door de vele soorten demonstraties en tentoonstellingen zal je alles leren over het leven van de vroegere Nederlander. Ga wel alleen als het droog, zoals de naam al doet vermoeden is dit park voor het grootste gedeelte onoverdekt.

4. De John Frostbrug

Veel mensen rijden of lopen zonder na te denken over deze brug. Dit is natuurlijk logisch, je staat niet altijd stil bij de geschiedenis van elk object of pand.

Echter zou dit bij de John Frostbrug wel moeten, deze brug heeft namelijk een super belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog.

Dit is de brug waar de Operation Market Garden heeft plaatsgevonden, dé missie die ervoor moest zorgen dat het gebied boven de rivieren werd bevrijd.

Rondom de John Frostbrug zijn enkele facetten van de geschiedenis in stand gebleven, kan jij ze allemaal ontdekken?

5. De Korenmarkt

De Korenmarkt is een van de meest gezellig stukjes stad van heel Arnhem. Vroeger was dit een centraal handelspunt voor, precies je raad het al wel, koren.

Deze plek heeft dan ook een hele hoop welvaart opgeleverd voor de stad. Deze gouden jaren zijn wel terug te zien aan de grote panden die je in dit deel van de stad aan zult treffen.

Vandaag de dag is de Korenmarkt een super gezellig stukje in de stad waar je allerlei kleine boetiekjes en restaurantjes kunt vinden. Wanneer de zon onder is gegaan veranderd deze straat in een echt uitgaansgebied, voor alle studenten is dit de uitgelegen kans om even helemaal uit het dak te gaan.

Zeker een plek die op je bucketlist zou moeten staan voor jouw bezoekje aan Arnhem.

6. Airborne Cementary

Het lijkt een rare keuze om een begraafplaats op een lijstje met bezienswaardigheden te zetten, maar dit is het echter niet.

Airborne Cementary is namelijk hét eerbetoon aan alle soldaten die hun leven hebben gegeven om de stad Arnhem te bevrijden. Airborne Cementary is dan ook gelijk een van de grootste militaire begraafplaatsen die je in het land kunt vinden.

Wanneer je al die witte kruizen ziet van de getroffen soldaten zal je echt wel even stil vallen. Arnhem heeft ons heel wat te bieden op het gebied van geschiedenis en historie, een bezoekje aan Airborne Cementary zal hier zeker mee helpen.

american 21943 1920

7. Modekwartier

Voor alle mensen die naar Arnhem komen om te shoppen is een bezoekje aan Modekwartier natuurlijk het eerste wat op je lijstje zou moeten staan.

Modekwartier staat bekend als het gebied met de leukste winkeltjes van Arnhem. Het prettige aan winkelen bij het Modekwartier is dat de winkels hier een stuk kleiner zijn.

Dit zorgt ervoor dat je gelijk met een unieke outfit naar buiten zult lopen. Geen grote winkelketens met allemaal dezelfde producten, maar winkels die aandacht hebben voor jou en die iets unieks te bieden hebben. Dat kan alleen bij het Modekwartier.

8. De Koepelkerk

De Koepelkerk is een van de oudste kerken in de regio Arnhem en omstreken.

Dit maakt het dan ook dan ook een bijzonder plekje om te zien. De glas in lood ramen in combinatie met het binnenvallende licht geven het een zeer bijzondere uitstraling mee.

Je vindt deze kerk gewoon midden in de stad, hierdoor is het een uitstekende bezienswaardigheid om te bezoeken als je er toevallig langs loopt.

Arnhem is een stad met een hele hoop te bieden, dit is dan ook de reden dat iedereen er ooit in zijn of haar leven eens een keer geweest moet zijn.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights