Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De ultieme werkvakantie gids voor jouw bedrijf

| door

Heb jij een zakelijke reis gepland? Bedenk dan wel dat vliegen niet de enigste optie is!

Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een cruisevakantie te nemen. Wat dit precies voor meerwaarde heeft? Een cruise vakantie is natuurlijk de ideale gelegenheid om je netwerk uit te breiden. Binnen het bedrijfsleven is netwerken natuurlijk heel belangrijk.

Het kan dan ook nooit kwaad om nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien doe je tijdens een cruise natuurlijk ook verschillende steden aan. Aangezien het schema vooraf altijd al duidelijk is, kan jij afspraken met zakenrelaties eenvoudig inplannen. 

Is een cruisevakantie niet bedoeld voor ouderen?

Vroeger waren cruisevakanties vooral populair onder bejaarde mensen. Tegenwoordig is dit echter heel anders. Op de cruiseschepen is er van alles te doen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Zo zijn er aan boord van het cruiseschip bijvoorbeeld mooie restaurants, bars en heb je zelfs schepen met casino’s aan boord. Er is ontzettend veel te doen tijdens een rondvaart met een cruiseschip. Bovendien zijn de steden die het schip aandoet meestal ook erg leuk.

Wanneer je eventjes geen afspraak hebt, zal jij je op de bestemmingen absoluut kunnen vermaken. Natuurlijk is het wel verstandig om ook op zoek te gaan naar een geschikte bestemming voor jou. Zo vindt de ene persoon de Caribbean leuker, terwijl een ander liever een cruise op de Middellandse Zee heeft. Er zijn veel verschillende cruises waaruit je kunt kiezen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights