Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Duurzaamheid en eikenhouten bureaus

| door

Als je een nieuw bureau koopt is de kwaliteit van dit meubelstuk belangrijk. Dit heeft onder andere te maken met het hout dat gebruikt wordt en de manier waarop het materiaal behandeld is.

Duurzaamheidsklasse van Europees eiken

Europees eiken bevindt zich binnen de duurzaamheidsklasse ‘duurzaam’, klasse 2.

Omdat een bureau van eikenhout binnen wordt gebruikt zijn de risico’s klein en gaat een bureau van eikenhout lang mee.

Naast een stukje duurzaamheid is ook de uitstraling van het hout belangrijk, zo ontstaat een eindproduct dat kwalitatief is en tot in de puntjes kan worden afgewerkt.

Bureaus van Europees eikenhout bij Odesi

Bij Odesi vinden we het belangrijk om met kwalitatieve materialen te werken. Wij kiezen daarom voor Europees eikenhout. Ideaal wanneer je de tafels van Odesi als bureau wilt gebruiken. Zo weet je zeker dat jouw bureau tegen een stootje kan!

Het Europees eikenhout wordt op een vakkundige wijze gedroogd en vervolgens verwerkt. Er ontstaat daardoor zeer stevig materiaal, dat ook nog eens duurzaam in het gebruik is. Omdat alleen de beste delen van het hout worden gebruikt zie je een mooie houtstructuur in het tafelblad terug.

Daarnaast is er gedacht aan een beschermende afwerking van de eikenhouten tafels / bureaus. Zo wordt er kwalitatieve houtolie gebruikt en zijn de tafels uitstekend tegen vuil en vocht bestand. De tafels zijn bestand tegen vlekken of een tafel kan gemakkelijk worden schoongemaakt als er een vloeistof op komt.

Tafels van Odesi als bureau gebruiken

Wanneer je bezig bent met het uitzoeken van een tafel is het belangrijk om het juiste gevoel te hebben. Op een tafel wil je vertrouwen en het liefst gebruik je deze voor allerlei verschillende doeleinden.

Een mooi voorbeeld is de Slide tafel van Remy Meijers. Deze tafel is prachtig in harmonie met de vormgeving en het materiaal waarvoor gekozen is. Daarnaast kun je bij deze tafel rekenen op een constructie die massief en zeer solide is. Zo kun je doen wat je wilt! Bij de Slide is er niet voor rechte hoeken gekozen. Door hellende poten in het ontwerp op te nemen is het ontwerp stijlvol, ingetogen en tijdloos.

Net als veel andere tafels van Odesi kun je deze tafel in verschillende formaten bestellen. Zo kun je er gemakkelijk met verschillende mensen aan zitten of eten. De meeste tafels zijn bestemd voor zes of acht stoelen, er kan over het algemeen met vier of zes mensen aan deze tafels gewerkt worden. Wil je deze tafel als vaste werkplek gebruiken? Dan gebruik je deze tafel liever voor één of twee personen. Net wat jij prettig vindt!

Doe inspiratie op bij Odesi en ontdek welke unieke tafels van Nederlandse ontwerpers je als bureau kunt gebruiken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights