Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een bedrijf dat werkt met pakketten

| door

Als je een bedrijf hebt als bijvoorbeeld een webshop dan heb je vaak veel pakketten die je moet versturen. Dat klinkt heel erg simpel, maar er komt veel werk bij kijken. Daarnaast doe je natuurlijk ook nog alle andere dingen in het bedrijf, zoals bijvoorbeeld de klantenservice, het onderhoud van de webshop en het inkopen van producten.

Dit zijn veel verschillende taken en een grote verantwoordelijkheid, daarom is het dan ook goed om te kijken wat je uit handen kan geven. Wil je meer weten over welke aspecten je uit handen kan geven? Lees hieronder dan verder voor meer informatie.

Alle taken tegelijk uitvoeren

Als jij een eigen bedrijf runt dan komen vaak alle taken bij jou terecht. Zeker als je nog een wat kleiner bedrijf hebt dan kiezen mensen er vaak voor om alle werkzaamheden zelf uit te voeren, dit kan ervoor zorgen dat jij daarom eigenlijk teveel werkzaamheden hebt.

Dit red je natuurlijk niet alleen. Dingen als de inkoop, verkoop, het inpakken en versturen van pakketten, maar ook het onderhouden van het contact met klanten en het bijhouden van de website. Het is dan ook veel handiger als je sommige van deze taken uit handen kan geven zodat jij je beter op de andere taken kan focussen

Wat kan je uit handen geven?

Als jij voor je bedrijf werkt met het verzenden van pakketten die gevuld zijn met spullen vanuit je voorraad, dan kan je er voor kiezen om jouw fulfilment uitbesteden. Dit houdt in dat een ander bedrijf voor jou de voorraad stalt, en pakketten inpakt en verzend wanneer er bestellingen binnen komen.

Zo neemt dit bedrijf al deze taken rondom de bestellingen voor jou uit handen. Dit bedrijf doet dit natuurlijk tegen betaling, maar ze nemen ook jouw voorraad in hun warehouse en ze voeren het fulfilment voor je uit.

Voordelen van fulfilment uit handen geven

Het grootste voordeel van het uit handen geven van de fulfilment van je bedrijf is dat het jou heel veel tijd en moeite kan besparen. Als jij je niet meer druk hoeft te maken over de pakketten, kan jij je beter focussen op de andere taken. Een ander voordeel is dat het fulfilment bedrijf jouw voorraad bewaard. Dit zorgt ervoor dat jij dus eigenlijk niet eens een opslagruimte nodig hebt, zo kan je dus een webshop runnen vanuit huis of vanuit het buitenland bijvoorbeeld.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights