Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een eerste, goede indruk begint bij een mooie.. mat!

| door

Je staat er misschien wel nooit bij stil, maar matten zijn onlosmakelijk met ons kikkerlandje verbonden. Ongetwijfeld heb je er een of meerdere in jouw pand liggen. Toch besteden wij amper aandacht aan dit noodzakelijke kwaad.

En dat terwijl een mat mede bepalend is voor een goede eerste indruk van jouw bedrijf. Met de juiste mat op de juiste plaats kan je niet alleen besparen, maar ook jouw klanten al direct bij de entree verrassen met een vrolijke boodschap of een marketinguiting van jouw nieuwste product.

Een hartelijk welkom

Ga je ervan uit dat jouw klanten of gasten bij binnenkomst jouw mat niet opmerken? Stel je dan eens voor wat je doet zodra je uit een regenbui bij een bedrijf naar binnen stapt. Je zult automatisch jouw voeten vegen.

En loop je een bedrijf binnen waar een vieze mat ligt, dan valt je dat gegarandeerd op. Als je als ondernemer een mat een hinderlijke must vindt, dan kan je hem op maat laten maken en dezelfde kleur geven als de vloer.

Een vlakke, schone mat geeft een verzorgd en vertrouwd gevoel bij jouw gasten. Je kunt echter ook van de nood een deugd maken. Met een logomat zorg je voor schone en droge schoenen én gebruik je de mat om bijvoorbeeld jouw logo op te vermelden. Ook een vrolijke slogan is een leuke manier om jouw bezoekers een warm welkom te heten.

Jouw mat als financiële meevaller

Een mooie, schone mat is niet alleen belangrijk voor een goede indruk, maar is ook een slimme bespaarder. Allereerst beschermt de juiste mat de vloer tegen vlekken, krassen en beschadigingen.

Daarnaast is de vloer minder onderhevig aan slijtage. Heb je een gladde vloer, dan voorkomt de juiste mat vervelende glijpartijen bij nat weer. Zorg je voor een minimaal hoogteverschil tussen mat en vloer dan is er aanzienlijk minder kans op struikelpartijen.


De grootste winst die je kunt behalen met een goede mat is misschien wel de besparing op de schoonmaakkosten. Een droogloopmat is een echte vochtvreter, terwijl een schoonloopmat zonder de voeten te vegen vuil van de schoenen verwijdert. En dat scheelt veel gepoets.

TOPP huurmatten inclusief was- en wisselservice

Het onderhouden van matten is een hele klus. Maar niet als je gebruik maakt van de huurmatten van TOPP. Investeren is niet nodig en TOPP zorgt ervoor dat je altijd beschikt over mooie, schone matten.

Jouw vieze mat wordt periodiek vervangen door een schoon exemplaar zonder dat je hier hinder van ondervindt. Ben je geïnteresseerd in een huurmat, neem dan telefonisch contact met TOPP op.

Zij bespreken jouw situatie, bekijken welk soort mat er het beste kan worden toegepast en maken vervolgens een haarscherpe offerte. 
Koop je liever jouw mat, dan lees je alles over de verschillende mogelijkheden op de website: https://www.topp.nl/deurmatten/.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights