Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een goed zakelijk koffiezetapparaat: een must voor ieder kantoor

| door

De tijd van volle potten koffie is voorbij: en dat is maar goed ook. Eindelijk kun je nu ook op kantoor genieten van een echt lekkere kop koffie – en niet het prutje dat al uren warm wordt gehouden.

Je kunt er dan eigenlijk ook niet meer omheen: ook op kantoor heb je een goed, zakelijk koffiezetapparaat nodig. Het is namelijk een echte must voor zowel je medewerkers als de bezoekers. Er zitten zo ontzettend veel voordelen aan een goed zakelijke koffiezetapparaat, dat we ze even voor je op een rijtje hebben gezet.

1. Er is ontzettend veel keuze

Waar je vroeger alleen kon kiezen tussen zwarte koffie of koffie met melk en/of suiker, is dat tegenwoordig een ander verhaal.

Van warme chocomel tot latte macchiato: er is voor ieder wat wils. Zo’n zakelijk koffiezetapparaat geeft je dan ook mogelijkheden voor niet alleen al je medewerkers, maar ook voor al je bezoekers.

Zo hoef je ze geen ‘simpele’ kop koffie met suiker voor te schotelen, maar kun je ze een mooie cappuccino presenteren: en dat wordt op prijs gesteld!

2. Het creëren van een fijne koffiecorner

De ideale manier om even te ontspannen is voor veel medewerkers een bezoekje aan de koffiecorner. Even een lekker kop koffie, thee of macchiato en lekker een paar minuutjes ontspannen en bijkletsen met collega’s.

Zo’n koffiecorner heeft natuurlijk wel een goed zakelijk koffiezetapparaat nodig om iedereen van hun wensen en behoeften te voorzien. Zo zorg je voor een hogere tevredenheid op kantoor, een goed teamgevoel en een betere productiviteit.

3. Het visitekaartje van je bedrijf

We kunnen het niet genoeg benadrukken: ieder detail van je kantoor is onderdeel van het visitekaartje van je bedrijf.

Dit betekent natuurlijk dat ook de kwaliteit van de koffie een indruk op je bezoekers achterlaat. Een slappe kop zwarte koffie wordt natuurlijk minder gewaardeerd dan een lekkere macchiato van hoge kwaliteit.

En laten we eerlijk zijn; als jij een bedrijf bezoekt met slechte koffie, dan denk jij al heel snel anders over hun professionaliteit.

4. De juiste kwaliteit

Het is dan ook de kwaliteit van de bonen, mogelijkheden en de koffiemachine die het verschil maken.

Niet alleen zorg je ervoor dat medewerkers gewoon kunnen genieten van echt goede koffie, ook zorg je ervoor dat je bezoekers geen gek gezicht hoeven te trekken zodra ze de koffie proeven.

De juiste kwaliteit koffiebonen en machine zorgen voor een goede kop koffie, macchiato, cappuccino en ga zo maar door.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights