Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een kantoorruimte vinden als startende online marketeer: waar let je op?

| door

Als marketeer ben jij gespecialiseerd in marketing, wat afkomstig is van ‘to market’. ‘To market’ wil zeggen dat jij door middel van jouw werkzaamheden, een product of dienst, letterlijk vermarkt, en omvat daarbij alle activiteiten die bedrijven uitvoeren om de verkoop van hun diensten of producten te stimuleren.

Waar een product marketeer, ook wel brand- of product manager, zijn focus meer legt op een specifiek product of de daarbij behorende doelgroep, zorg jij er als online marketeer voor dat de vindbaarheid van een bedrijf, product of website, geoptimaliseerd wordt. De online vindbaarheid van een bedrijf, product of website, is hedendaags een van de belangrijkste factoren om succes van een online business te garanderen.

Dit resulteert niet alleen in het feit dat steeds meer mensen zich hierin gaan verdiepen, maar ook dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hier beroepsmatig mee aan de slag te gaan. De kans is groot dat jij, als startende online marketeer, daarom wel wat handvatten kunt gebruiken, want waar let je op als startende online marketeer?

Tips voor de startende online marketeer

Als startende online marketeer zal het belang van social media voor geen verrassing zijn. Zorg er daarom voor dat je zo vaak mogelijk actief bent op jouw social-media kanalen, om zo door middel van de juiste boodschap en informatie, tevens de juiste doelgroep te bereiken.

Ook is het belangrijk om jouw bedrijf van een goede, kortbondige bedrijfsnaam te voorzien. Dit is niet alleen prettig voor jouw klanten, omdat zij deze zo eenvoudig kunnen onthouden, maar ook is het praktisch voor jezelf, wanneer je bijvoorbeeld een bedrijfslogo wenst te ontwerpen. Ook jouw bedrijfslogo is namelijk belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf, dus zorg ervoor dat deze toont wie jij bent, wat je doet – en waar je voor staat.

Tot slot is het prettig om over een fijne werkruimte te beschikken, om zo een effectievere werkhouding aan te kunnen nemen en daarbij privé én zakelijk van elkaar gescheiden te houden.

De voordelen van een kantoorruimte

Naast het feit dat een kantoorruimte jou in de gelegenheid stelt om privé en zakelijk van elkaar gescheiden te houden, kun je door middel van een kantoor een grote hoeveelheid tijd winnen. Deze tijd kun jij dan weer besteden in andere taken, waardoor jij per dag in staat bent om meer taken te voltooien.

Ook kunnen potentiële klanten of zakelijke relaties naar jou toekomen, waardoor jij zelf minder vaak op pad zal zijn. Daarbij laat je, wanneer jij een kantoorruimte tot jouw beschikking hebt, zien dat jouw bedrijf meer betreft dan een tijdelijke business.

Een kantoorruimte toont aan dat jij een ambitieuze ondernemer bent, die tevens continuïteit uitstraalt. Daarnaast biedt een kantoorruimte jou de mogelijkheid om te groeien, zowel als bedrijf, eveneens als marketeer. Om als bedrijf te groeien, kun je ervoor kiezen om een stagiaire ‘in dienst te nemen.’ Een stagiaire bij jouw thuis laten komen, voelt misschien wat onwennig, waardoor menig ondernemer hier sneller voor kiest wanneer hij of zij over een externe ruimte beschikt.

De mogelijkheid om te groeien

Ook groeien als marketeer wordt eenvoudiger wanneer jij over een kantoorruimte beschikt. Met alle voordelen vandien, blijft er voor deze groei aanzienlijk meer tijd over. Maar wat zijn de beste opties om te groeien van een startende online marketeer naar een succesvolle zakenman- of vrouw?

Om te beginnen kun je er voor kiezen om een opleiding Nima A marketing te volgen die jou een goed inzicht biedt in de belangrijke aspecten van de moderne marketing. Naderhand weet jij precies hoe jij op de juiste wijze invloed kunt uitoefenen op de markt, en wat de succesfactoren van de marketing zijn. Wens je jezelf hierna nog verder te ontwikkelen?

Dan is er nog een andere opleiding online marketing te volgen, waarmee jij jouw kennis en inzichten op het gebied van marketing actualiseert. Hierbij komt zowel de kern van digital marketing, als de invloed hiervan op strategisch denken, en het functioneren van jouw bedrijf, aan bod.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights