Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een laadpaal op de parkeerplaats van uw bedrijf?

| door

Nu de vraag naar elektrische auto’s toeneemt stijgt daarmee ook de vraag naar laadpalen. Laadpalen bieden dan uitkomst omdat deze laadpalen op alle elektrische auto’s toe te passen zijn.

Een elektrische auto moet immers regelmatig worden opgeladen en Lanova laadpalen lenen zich hier uitstekend voor.

Wat is een laadpaal?

Een laadpaal is eigenlijk het stopcontact voor de aansluiting die u in uw elektrische auto heeft zitten.

Uw auto werkt op gelijkstroom en bij gebruik van een laadpaal wordt de wisselstroom van de laadpaal omgezet waardoor het opladen van uw elektrische auto op een veilige en doeltreffende manier kan plaatsvinden. Een geruststellende gedachte.

Laadpaal kopen: meer informatie

Wilt u een laadpaal voor uw bedrijf kopen dan bent u bijvoorbeeld bij Lanova laadpalen aan het juiste adres. Zoals gezegd zijn de laadstations op elk type elektrische auto toe te passen.

Door de modulaire opbouw van de laadinstallatie bent u verzekerd van een goed werkend systeem dat geschikt is voor de uitbreiding van uw laadinfrastructuur mocht u dat in de toekomst nodig hebben. 


Stappenplan


Is uw interesse gewekt dan is het mogelijk om bij u op locatie te komen om de situatie in kaart te brengen maar het is ook mogelijk dat u enkele foto’s stuurt en de situatie van uw locatie beschrijft. Er zal daarna een passende offerte worden uitgebracht.

Bent u overtuigd dan zal aanvullend in overleg met u worden afgesproken wanneer de installatie wordt geplaatst en wanneer de installatie in gebruik kan worden genomen.De technische medewerkers zullen de installatie voor hun rekening nemen en u uitgebreid uitleg geven over de werking van het laadstation en het gebruik van de installatie. Mocht u daarna toch nog vragen hebben dan is het altijd mogelijk hiervoor telefonisch contact op te nemen.

De medewerkers van de supportlijn zullen alle tijd voor u nemen en zorgen dat al uw vragen naar volle tevredenheid worden beantwoord.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door De Marketing Reus.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights