Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Een Telegraaf abonnement zakelijk nemen voor kantoor

| door

Op kantoor een krantenabonnement nemen is tegenwoordig heel normaal. Het dient als vermaak voor klanten tijdens het wachten op een afspraak en ook werknemers kunnen in de koffiepauze ’s morgens nog even het laatste nieuws lezen.

Het is mogelijk om een zakelijk krantenabonnement te nemen op bijvoorbeeld De Telegraaf. Bovendien kan het een toevoeging zijn voor de kennis van het bedrijf en is het in een aantal gevallen zelfs mogelijk om dit bij de belastingdienst aan te geven.

Het brengt dus veel voordelen met zich mee om een zakelijk krantenabonnement af te sluiten voor op kantoor.

[the_ad id=’28752′]

Wachtruimte

De wachtruimte bij de tandarts of huisarts bevat vaak alleen maar tijdschriften, net als bij veel bedrijven. Toch gaat bij klanten vaak de voorkeur uit naar een dagblad om even te lezen tijdens het wachten.

Vandaar dat veel kranten een zakelijk abonnement aanbieden. Dit is echter niet bij elk dagblad mogelijk. De Telegraaf heeft het bijvoorbeeld niet, maar de Volkskrant wel. Toch kun je vanuit het bedrijf een abonnement afsluiten bij De Telegraaf voor op het werk.

Het brengt niet alleen voordelen met zich mee voor de klant in de wachtruimte, maar dus ook voor werknemers die tijdens de koffie het nieuws lezen.

Desalniettemin is het altijd een flinke kostenpost om een dagbladabonnement af te sluiten. Vandaar dat er bij bijvoorbeeld de Volkskrant een speciaal zakelijk abonnement is. Dat maakt het al een stuk voordeliger en is het prijstechnisch dus ook aantrekkelijk.

Daarnaast kun je het als een echte investering beschouwen in de administratie.

Aftrekbaar

Je kunt in enkele gevallen het krantenabonnement aftrekken bij de belasting, als je het vanuit het bedrijf hebt gekocht.

Zeker als je het nodig hebt voor je werk om op de hoogte te zijn van alle actuele ontwikkelingen in de wereld of een bepaald deel van de arbeidsmarkt, heb je kans dat de belastingdienst dit meeneemt in je belastingaangifte.

Als dit het geval is, dan kun je zeker overwegen om De Telegraaf aan te schaffen voor op kantoor. Daarmee verrijk je je eigen kennis, dat van de medewerkers en de klanten die tijdens het wachten ook even de krant doornemen.

Zo kun je verantwoord een paar minuten later je klant ophalen uit de wachtruimte, want deze is zich aan het vermaken door de krant te lezen. Dat zijn argumenten die goed liggen bij de belastingdienst en waarmee je kans heb om het van de belasting te kunnen af trekken.

Dat maakt een zakelijk krantenabonnement nog interessanter voor op kantoor.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights