Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Emmers, duurzaam en praktisch!

| door

Een goede verpakking is benodigd voor ieder product wat jij je maar kan bedenken. Als ondernemer is het daarom ook een onderdeel wat je goed over moet denken. Een verpakking is de uitstraling van jouw merk en moet vaak ook aan een aantal praktische eisen voldoen.

Emmers zijn een diverse vorm van verpakking. Ze zijn namelijk stevig en te krijgen in allerlei verschillende varianten. In deze blog willen we het hebben over duurzame emmers.

Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics. In het komende artikel vertellen wij u graag meer over deze prachtige producten.

Ervaren in duurzaamheid

Al meer dan 30 jaar produceert Dijkstra Plastics duurzame emmers. Deze emmers zijn 100% recyclebaar en dragen daardoor mee aan een verminderd effect van afval op onze leefomgeving. De emmers van Dijkstra Plastics worden op maat gemaakt, echt maatwerk dus. Voor elk product is er een passende emmer.

De emmers worden voornamelijk gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic soort die 100% recyclebaar is. Ook is Dijkstra Plastics aangesloten bij het Plastic Pact Nederland.

Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te creƫren. Het is een partij die veel ervaring heeft met het produceren van duurzaam verpakkingsmateriaal.

De emmers bestellen

Voor de emmers van Dijkstra hoeft u niet naar een fysieke winkel. Je kunt ze namelijk eenvoudig online bestellen. Ze hebben een groot en divers assortiment, dus voor ieder wat wils.

Als je doordeweeks voor drie uur middags besteld, worden de emmers binnen twee werkdagen geleverd. Ook krijg je een track en trace code waar je je bestelling mee in de gaten kunt houden. Zo weet je precies waar je pakket is.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Dijkstra Plastics als je nog vragen hebt of op zoek bent naar deskundig advies. Ze zijn via de mail te bereiken en ook telefonisch.

Ze hebben al vele jaren ervaring en hebben voor elk verpakkingsprobleem een oplossing. Ze helpen je graag, dus neem gerust contact op. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op hun site voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights