Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Groen dak

| door

Wilt u meer weten over een groen dak of een sedumdak? Ga dan naar de website van NatureGreen! Wij zijn dé groendakspecialist van Nederland en hebben een grote hoeveelheid aan kennis verzameld over groene daken en toebehoren.

Daardoor kunnen wij onze klanten helder en duidelijk antwoord geven op al hun vragen! Een groen dak is een goede investering die de waarde van uw woning verhoogt en zorgt voor een klimaatbestendigere omgeving.

Kies daarom vandaag nog voor een groen dak van NatureGreen!

Voordelen groen dak

Een groen dak brengt veel voordelen met zich mee. Zo geeft een groen dak uw huis een duurzamere uitstraling, waardoor het huis meer waard wordt! Het dak biedt niet alleen voordelen voor de eigenaar van het dak, zoals waardeverhoging van de woning en betere isolatie, maar ook voordelen voor de hele wijk. Een groen dak:

  • Verlaagt het omgevingsgeluid;
  • Verlaagt de omgevingstemperatuur;
  • Goed voor de lokale biodiversiteit;
  • Filtert lucht in de omgeving;
  • Zorgt voor een groenere omgeving en dus meer woonplezier.

Groen dak zelf aanleggen?

Genoeg redenen dus om een groen dak aan te schaffen. Dan komt u voor een keuze te staan. Wilt u het groen dak zelf aanleggen, of wilt u dat laten doen? Bij NatureGreen raden we over het algemeen om het dak zelf aan te leggen.

Dat scheelt namelijk niet alleen in de kosten, maar is ook nog eens erg gemakkelijk! Met behulp van onze instructievideo’s en uitleg van onze adviseurs heeft u in een handomdraai uw eigen groen dak gelegd.

NatureGreen voor al uw groene daken

Bij NatureGreen kunt u er ook voor kiezen om uw groen dak aan te leggen door een expert. Hoewel dit niet nodig is, is het voor sommige mensen wel een geruststelling om het over te laten aan een expert.

Deze weet namelijk precies wat hij of zij aan het doen is en is vaak een stuk sneller klaar. Er komen natuurlijk wel wat extra kosten bij kijken. Weet u niet zeker wat voor u de juiste keuze is?

Ga dan eens in gesprek met de klantenservice van NatureGreen! Zij helpen u graag om de keuze te maken die het beste bij u past.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights