Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

 • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
 • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
 • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Het kantoor van de toekomst: hoe ziet deze werkplek eruit?

| door

Door de jaren heen is de inrichting van het gemiddelde kantoor flink veranderd.

Waar kantoren er vroeger erg zakelijk en een tikkeltje saai uit zagen, is dit tegenwoordig wel anders. Maar hoe ziet het kantoor van de toekomst er precies uit? Dat lees je in dit artikel.

Meer huiskamer dan kantoor

Vroeger was het gemiddelde kantoor op en top zakelijk. Op kantoor werd gewerkt, verder niets. Het kantoor van de toekomst is geen zakelijke, saaie en kille ruimte meer.

De moderne kantoorruimte is meer een huiskamer dan een echt kantoor. Je vindt er comfortabele bankjes, gezellige zitjes en grote keukens met goede koffiemachines.

Natuurlijk wordt er nog altijd hard gewerkt, maar dan wel in een prettige en warme omgeving.

Wil je jouw saaie kantoor ook omtoveren tot een moderne omgeving met een huiselijke sfeer? Dan kun je investeren in een projectinrichter die dit samen met jou ontwerpt.

Flexibele werkplekken

De inrichting van het kantoor van de toekomst is flexibel.

De ene dag zit je aan het ene bureau, de andere dag zit je in een hele andere ruimte te werken.

Je hebt geen vaste plek meer, maar je werkt overal en nergens. Door iedere dag een andere werkplek te kiezen, stimuleer je je creativiteit.

Bovendien kun je op deze manier beter inspelen op je wensen en behoeften van die specifieke dag. Heb je bijvoorbeeld wat meer rust nodig? Dan ga je in een stilteruimte zitten. Heb je juist zin om in een huiskameromgeving te werken, dan neem je plaats in een fijn zitje of op een comfortabele bank.

Opvallende kleuren

Je hoeft je kantoor niet alle kleuren van de regenboog te geven, maar een beetje kleur in de werkruimte is wel een must. Kleuren geven je kantoorruimte niet alleen meer sfeer, maar stimuleren bovendien de creativiteit.

De saaie kleuren die we vele jaren geleden op kantoor zagen, zoals grijs, zwart en bruin, zijn vandaag de dag een absolute ‘no go’. We zien steeds meer opvallende kleuren op kantoor, zoals blauw, rood, geel, oranje en groen.

Wil je jouw kantoor een make-over geven, maar heb je geen idee welke kleuren je moet kiezen voor je vernieuwde werkruimte? Doe dan wat kantoorinrichting inspiratie op.

Moderne apparatuur

Tientallen jaren geleden stond er een dikke en grote computer op ieder bureau.

Bellen was al wel mogelijk, maar dan alleen met de vaste lijn. Vandaag de dag is dit wel anders.

We gebruiken op en top moderne apparatuur op kantoor, die ieder jaar weer vernieuwd wordt. Dit om de productiviteit op de werkvloer te stimuleren.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

4 responses to “Het kantoor van de toekomst: hoe ziet deze werkplek eruit?”

 1. Heel informatief artikel!

  Groetjes,
  Robert

 2. Lockershop says:

  Wij hebben nu sinds kort van die locker kluisjes op het kantoor in de werkruimte. Ik moet zeggen dat, ondanks de industriële look, het ook wel best wel huiselijk staat.

  Maar leuke informatieve blog! Kan ik zeker wat uithalen!

  – Carla

 3. Goeie blog! Ik volg jullie al een tijdje. Zouden jullie misschien ook een blog kunnen maken over het dynamischer werken door bijvoorbeeld gebruik te maken van een ergonomisch bureau of iets dergelijks?

  Groeten, Anne

 4. Spinalis says:

  Ook vanaf deze kant is er zeker interesse voor een blog over de Ergonomische zithouding. Zijn we altijd naar op zoek. Ik zou er iets mee doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights