Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe kies je een zakelijke webmail?

| door

Een zakelijk email adres is altijd handig en staat een stuk proffesioneler dan een gratis webmail email. Alleen hoe kies je nu een goede webmail provider. Er zijn tientallen webmail aanbieders.

Er zijn enkele aanbieders die qua kwaliteit ver boven de andere uitstijgen en erg veel gebruikt worden door allerlei bedrijven. Dit zijn Ziggo Webmail, KPN Webmail en UPCmail. Wanneer je kiest voor 1 van is het handig om eerst uit te zoeken hoe de dienst precies werkt. Elke dienst werkt namelijk weer op een andere manier.

Kort gezegd is webmail een e-mail dienst waarvoor je geen programma nodig hebt, het werk geheel via je internet browser. Je kunt er e-mails mee versturen, ontvangen, bewaren en nog veel meer. Vaak heeft elke aanbieder wel wat extra functionaliteiten die je op de website van de aanbieder kunt vinden.

[the_ad id=’28752′]

Bij het aanmelden krijg je een eigen alias, ook wel emailadres genoemd. Met je alias en wachtwoord dat je ook bij aanmelden krijgt, log je in op de website van je aanbieder. Hier kun je eenvoudig email berichten versturen, ontvangen en bewaren.

Klantenservice

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van je webmail kun je ook altijd met de klantenservice van de betreffende aanbieder bellen. Vaak hebben ze ook online handleidingen die je wegwijs maken in het gebruik van hun webmail. Wat je tegenwoordig ook vaak ziet is een forum waar vragen worden beantwoord.

Onder andere KPN en Ziggo bieden dit aan. Op dit forum kun je gewoon je vraag plaatsen als je ergens niet uit komt. Éen support medewerker zal dan jouw vraag beantwoorden, soms wordt je ook wel geholpen door andere klanten.

Daarnaast zijn er op het internet diverse websites zoals Inloggenwebmail.com te vinden die heel diep ingaan op het thema webmail en je alle ins en outs per aanbieder zullen vertellen. Kijk dus altijd eerst goed wat je wilt, voordat je je ergens aanmeld.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights