Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe kun je efficiënt je kantoorruimte inrichten?

| door

Het inrichten van je kantoorruimte kun je doen op basis van verschillende belangen. Sommigen vinden het van groot belang om een grootse uitstraling te hebben voor de momenten dat er klanten of prospects op bezoek komen.

Anderen vinden het weer erg belangrijk dat de kantoorruimte voelt als een tweede huis en dient dus voorzien te worden van kantoormeubelen en interieur wat primair als taak heeft om ervoor te zorgen dat men comfortabel op kantoor zit.

Maar wat nu als je de ruimte die je huurt zo efficiënt mogelijk wil indelen om op die manier het meeste uit je facturen te halen? In dat geval is het belangrijk dat je probeert om je kantoorruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Dit is niet altijd eenvoudig, maar we helpen je in deze blog daar dan ook graag een beetje mee op weg.

Zoek naar meubilair met meerdere functionaliteiten

Een goed werkende tactiek om ervoor te zorgen dat je veel ruimte bespaart, is door meubilair uit te zoeken wat meerdere functies heeft. Op die manier hoef je dus niet voor alles een apart meubelstuk aan te schaffen.

Heb je bijvoorbeeld écht zowel een werkbureau als een vergadertafel nodig? Een tafel is doorgaans een tafel en voorziet in de behoefte om er iets op te leggen. Bespaar dus geld en ruimte door slimme keuzes te maken als het gaat om onder andere een bureau.

Neem geen keukentje

Het is misschien erg vervelend als er voor je personeel niet de mogelijkheid is om hun lunch klaar te maken, te nuttigen en even uit te rusten in een kantine of keukentje.

Als daar helaas niet de ruimte voor is, dan is dat niet anders. Afhankelijk van waar je kantoor staat, kunnen jij en je personeel ook eenvoudig buiten de deur lunchen. Doorgaans zijn er wel wat restaurantjes, winkeltjes of andere eetplekken te vinden in de buurt van kantoorruimten. Door geen keukentje te nemen kun je weer ruimte besparen.

Je kunt alleen misschien maar beter niet besparen op een koffiezetapparaat, anders krijg je misschien je collega’s op je dak!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights