Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe vind ik de beste opstalverzekering?

| door

Het hebben van een goede opstalverzekering is iets wat veel mensen nog links laten liggen. Net als met andere verzekeringen denken ze, het komt wel een keer, maar een opstalverzekering is ontzettend belangrijk.

In deze tekst gaan we kijken hoe je de beste opstalverzekering kan vinden die perfect bij jou past. Vooraf een opstalverzekering vergelijken kan je namelijk veel geld besparen.

Opstalverzekering

Het komt in Nederland niet vaak voor dat er een ernstige storm langs raast, maar inbraak zien we bijvoorbeeld vaak voorkomen. Wanneer je een eigen woning hebt, wil je natuurlijk niet dat er schade ontstaat aan de woning.

Helaas kunnen we dat niet altijd voorkomen en daarom is het belangrijk om een opstalverzekering te hebben. Dit is een verzekering die de woonruimte verzekerd wanneer hier schade aan ontstaat. Schade waar je meestal zelf niks aan kan doen.

Denk hierbij aan schade door storm, blikseminslag of inbraak. Er zijn verschillende soorten opstalverzekeringen die ondergebracht zijn bij een hoop verschillende verzekeraars dus een goede opstalverzekering vinden, kan soms nog best een kunst zijn.

Voor hoeveel moet je bijvoorbeeld laten verzekeren en wat valt er precies allemaal in het pakket?

Verschillende verzekeringen

Met die reden is het dan dus ook belangrijk om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij verschillende verzekeraars bieden ze nou eenmaal ook verschillende pakketten aan.

Wanneer we kijken naar wat er precies verzekerd moet zijn, komen we uit op het begrip herbouwwaarde. Dat is de kosten die er voor nodig zijn om het gehele huis opnieuw op te bouwen op de plek waar hij nu staat. Een huis wat geheel afgebrand is, is de grootste kostenpost voor een verzekeraar en duurder dan dat kan het vaak niet worden.

Met die reden wordt dan ook de totale waarde om het huis te herbouwen gebruikt als maximale verzekering. Wanneer je dat dus aanhoudt, zul je nooit te veel betalen voor je verzekering.

Verzekeringen vergelijken

Bij verschillende verzekeringen zie je ook vaak verschillende premies. Het kan maar zo zijn dat je voor hetzelfde pakket bij een andere verzekeraar veel meer betaalt.

Het is daarom dus belangrijk om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Er zijn verschillende sites die dit voor je kunnen doen. Dat scheelt je dus ook nog een hoop werk. neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Opstalverzekeringvergelijken.com.

Hier vind je alle grote en bekende verzekeringsmaatschappijen en welke opstalverzekering zij aanbieden. Op die manier weet je precies wat er in het pakket zit bij elke verzekeraar. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je teveel betaalt voor hetzelfde pakket.

Tot slot

Wanneer je op zoek bent naar ene goede opstalverzekering, is het wijs om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Een opstalverzekering is er zodat de schade aan je huis vergoed wordt, dit is dus een belangrijke verzekering. Bij het vergelijken kijk je naar verschillende verzekeraars.

Hierdoor krijg je een goed beeld van alles wat aangeboden wordt en weet je precies welke verzekering er het beste bij jouw situatie past.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights