Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe werkt projectontwikkeling?

| door

Heb je een nieuwe ruimte op het oog en weet je niet goed hoe je deze het beste kan inrichten? Dan is het een goed idee om dat uit handen te geven.

Projectinrichting met Kato heeft veel mooie voorbeelden om inspiratie op te doen en zij helpen je graag bij het creëren van jouw droomplek.

Hoe ze te werk gaan? Lees verder en kom erachter hoe Kato jou kan helpen!

Geef het uit handen

Kijk je al 20 jaar lang naar dezelfde inrichting en is het tijd voor iets nieuws? Of heb je een nieuw pand gekocht, maar weet je niet goed wat je met deze ruimte aan moet?

Dat is helemaal niet gek! Er is tegenwoordig erg veel mogelijk en de trends veranderen elk seizoen. Om het beste uit jouw pand te halen is het verstandig om een professional in de arm te nemen. Er wordt dan een met een frisse blik naar gekeken, wat vaak leidt tot nieuwe inzichten.

Het kan zijn dat het koffiezetapparaat toch beter op een andere plek staat, of dat er nieuwe looproutes worden uitgezet. Er wordt dan een hele nieuwe indeling gemaakt van het pand. Door dit uit te besteden kan jij doen waar je goed in bent en nemen de professionals je de rest uit handen.

Hoe gaat projectinrichting in zijn werk?

Er is echter één ding dat vrijwel altijd leidt tot een soepeler proces, namelijk een goede voorbereiding. Wanneer je je projectinrichting uitbesteed zal er dan ook ruim voldoende aandacht worden besteed aan de inrichting. Hierbij behoort bijvoorbeeld een plattegrond.

De plattegrond toont aan waar alles zal komen te staan. Dit wordt zo realistisch mogelijk gedaan zodat er al direct gevisualiseerd kan worden hoe alles zal zijn.

Kies voor Kato

Wat Kato onderscheid, is dat alle disciplines samenwerken onder één dak. De professionals hebben expertise op verschillende vlakken. Het team bestaat uit: projectadviseurs-en managers, ontwerpers en monteurs.

Ze zijn het dan ook allemaal eens: ‘wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent’. Wil je meer weten of heb je vragen? Ga dan naar de website!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights