Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Jouw kantoor een upgrade geven in de vorm van beter internet doe je zo

| door

Bij het upgraden van je kantoor is het interieur niet alleen het belangrijkste om aan te denken. Het is namelijk ook van belang om aandacht te besteden aan niet zichtbare details die het werk op kantoor veel gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld door beter internet te realiseren, zoals met zakelijk glasvezel mogelijk is.

Supersnel internet

Er is niets zo hinderlijk als je op kantoor aan het werk bent en de internetverbinding hapert. Ook traag internet werkt wat dat betreft op de zenuwen als je lekker aan het werk bent. Supersnel internet op kantoor is echter binnen handbereik met zakelijk glasvezel.

Dat is niet alleen supersnel, maar bovendien ook nog eens schaalbaar en natuurlijk toekomstbestendig. De schaalbaarheid is een voordeel als je kantoor met exponentiële groei te maken krijgt of als je juist een stapje achteruit wilt doen.

Een internetoplossing die flexibiliteit biedt voor wat betreft de schaalbaarheid is ideaal. Bovendien zorgt zakelijk glasvezel er ook voor dat er sprake is van een uitermate betrouwbare en stabiele verbinding. Een glasvezelverbinding is wat dat betreft niet alleen het meest stabiel, maar ook de snelste internetverbinding die voor kantoren beschikbaar is.

Zo varieert de internetsnelheid tussen 100Mbps tot maar liefst 1Gbps en zijn er zelfs hogere uitschieters mogelijk van 10Gbps en hoger. Bij glasvezelinternet is er bovendien geen sprake van vertraging in snelheid als er veel mensen tegelijk online zijn. Dat kan bij een standaard internetverbinding nog wel eens het geval zijn.

Bellen via internetverbinding

Bij de realisatie van beter internet in je kantoor is het ook mogelijk om te gaan denken aan bellen via een internetverbinding. Je belt in dat geval niet meer via een traditionele telefoonverbinding, maar via SIP Trunk.

Dat is een goede upgrade die voortkomt uit beter internet en perfect is als je op kantoor veel zakelijk belt. Zo levert het een grote besparing op de gesprekskosten op en kan het zelfs wel meer dan de helft schelen. Dat voordeel is nog groter als je vanuit je kantoor vaak telefoontjes pleegt naar zakelijke relaties in het buitenland.

Ook is het eenvoudig om via deze weg naar extra gesprekskanalen op te schalen. Als je meerdere kantoren hebt met personeel dan zijn de telefoongesprekken onderling bovendien gratis te voeren. Zo biedt een simpele upgrade met beter internet ineens nog meer voordelen dan je misschien dacht. Een upgrade naar zakelijk glasvezel op kantoor is namelijk prima te combineren met zakelijke telefonie en nog andere zakelijke netwerkoplossingen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights