Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoorinrichting trends 2022: dit zijn ze

| door

Of je nu een eigen bedrijf met kantoor hebt of beschikt over een eigen thuiskantoor: de kantoorinrichting speelt een grote rol. De kantoorinrichting bepaalt bovendien voor een groot deel in hoeverre jij productief aan de slag kunt gaan.

Ben jij momenteel aan het denken over een nieuwe kantoorinrichting? Dan kan het een aanrader zijn om hierbij rekening te houden met de trends op dit gebied.

Wat de kantoorinrichting trends van 2022 zijn? Wij zetten er hieronder een paar voor je op een rijtje.

Duurzame kantoorinrichting

Een van de kantoorinrichting trends van 2022 is de duurzame kantoorinrichting. Dat is dan ook niet gek, want duurzaamheid begint een steeds grotere rol te spelen in onze maatschappij.

Als bedrijf is het daarom goed om hierop in te spelen. Bij een duurzame kantoorinrichting kun je denken aan bijvoorbeeld het gebruiken van duurzame materialen.

Een groen kantoor

Wat we ook veel terug gaan zien op kantoren in 2022, is groen. Want we kunnen tegenwoordig haast geen groen genoeg meer hebben in een bepaalde ruimte. Als je in jouw kantoor dus nog niet over veel planten beschikt, kan het tijd zijn voor veranderingen.

Niet alleen geven planten de sfeer in jouw kantoor een boost, planten in een ruimte is ook goed voor luchtzuivering en het verminderen van stress. En dat zijn mooie bijkomstigheden op een kantoor.

Ga je op zoek naar planten voor in kantoor? Dan heb je natuurlijk een ruime keuze. Zo kun je gaan voor bijvoorbeeld kamerplanten, maar is ook een plantenwand een goede mogelijkheid. Je kunt hiermee alle kanten op en je kunt natuurlijk zo veel groen toevoegen aan je kantoor als je wilt.

Als je online op zoek gaat naar mooie planten voor in kantoor, is het wel goed om te weten waar je koopt. Het bekijken van review sites kan daarom handig zijn om te doen voordat je beslist waar je een bestelling plaatst.

Flexibele werkplekken


Nu thuiswerken heel lang de norm is geweest vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, zijn flexibele werkplekken in 2022 ook populairder geworden. De inrichting van een kantoor staat in dit geval meer in het teken van flexibiliteit, verbinding en inspiratie.

Flexibele werkplekken op kantoor zorgt voor meer afwisseling en dit vinden werknemers vaak enorm fijn. Een trend om in de gaten te houden, dus!

Deze kantoorinrichting trends zijn zeker goed om in gedachten te houden als je aan het nadenken bent over een nieuwe kantoorinrichting. Door hier rekening mee te houden speel je in op de laatste trends en dit is in het bedrijfsleven vaak van belang.

Heb je hulp nodig bij de inrichting van jouw kantoor? Dan kun je zeker eens een kijkje nemen bij Desko kantoorinrichting.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights