Lara Hemstede

| door

Lara HemstedeMijn naam is Lara Hemstede van House of Fashion Amsterdam. House of Fashion Amsterdam biedt inspirerende en betaalbare werkplekken op een toplocatie in Amsterdam.

Ik heb onze locatie aangemeld op Kantoorruimtevinden.nl omdat ik graag meer potentiƫle huurders op bezoek wil hebben en de website zeer overzichtelijk is en makkelijk te navigeren. Daarnaast is de website ook goed vindbaar in de zoekmachines.

Mijn top 3 voordelen van Kantoorruimtevinden.nl zijn dan ook de overzichtelijkheid met betrekking tot het beheren van je locatie en het inzien van leads. Daarnaast werkt de communicatie via de website snel en is het eenvoudig om een lead in te zien.

Ik wil Kantoorruimtevinden.nl daarom aan iedere bedrijfsmakelaar aanraden omdat het vraag en aanbod perfect bij elkaar brengt. Zelf heb ik al verschillende potentiƫle huurders via de website mogen ontvangen.

Lara Hemstede

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights