Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Luxe vakantie naar Oostenrijk? 4x inspiratie

| door

Als je gaat voor een luxe vakantie, waarbij je jezelf lekker wil laten verwennen dan zijn er in Oostenrijk genoeg mogelijkheden. Je vindt namelijk veel vakantiehuizen in Oostenrijk, waarbij je het huisje zo luxe mogelijk kan maken als jij zelf wil.

Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis met inpandig zwembad of sauna. Op die manier hoef jij niet eens de deur uit om het vakantiegevoel te krijgen. Toch is het ook fijn om iets van Oostenrijk te ontdekken. Daarom vind je hier 4 keer inspiratie voor plekken waar je moet zijn voor een luxe vakantiegevoel. 

Tirol

Op wintersport gaan wordt vaak gezien als een vorm van luxe. In Oostenrijk heb je veel bergen die zich goed lenen om vanaf te skiën of te snowboarden. Een heel bekend skigebied is Tirol. Als je graag luxe wil dan kan je een huisje huren, dichtbij het gebied zodat je in een paar stappen op de piste kan staan.

Huur een groot huisje met een grote groep vrienden of kies voor een knusse variant met z’n tweeën. Kies eventueel voor een huisje met wellness faciliteiten, zodat je heerlijk kan ontspannen na goed bezig te zijn geweest op de piste. 

Romantiek aan het meer

Een andere vorm van een luxe vakantie is een huisje huren dichtbij het water. Zo heb je elke dag een spectaculair uitzicht en kan je het water induiken wanneer je wil. Je hebt in Oostenrijk heel veel verschillende mooie meren, zoals de Weissensee, Klopeiner See en Millstätter See.

Alle meren zijn omringd door mooie natuur waar je goed kan wandelen. En in het meer zelf kan je zwemmen, kanoën of andere watersporten beoefenen. Zo heb jij een ultiem luxegevoel. 

Citytrip naar Wenen

Als je meer van cultuur dan van natuur bent dan kan je ook goed in Oostenrijk terecht. In de hoofdstad Wenen vind je bijvoorbeeld talloze musea en mooie gebouwen die je kan bezichtigen. Boek een vakantiehuis in de buurt, zodat je snel in het centrum bent.

Een citytrip is ideaal voor een korte vakantie tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Niets is luxer dan een vakantiehuis met kerst of een andere feestdag huren in een wereldstad met schitterende gebouwen en mooie straatjes. 

Thermen in Oostenrijk

Een andere vorm van luxe is jezelf verwennen door naar de thermen te gaan. Je vindt in Oostenrijk veel plekken waar je daarvoor naartoe kan gaan, waaronder Rogner Bad Blumau of Parktherme Bad Radkersburg in Stiermarken.

Geniet van krachtige bronnen en kom lekker tot rust. Boek een vakantiehuis in de buurt, zodat je op elk gewenst tijdstip jezelf kan laten verwennen. 

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights