Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Microsoft Word vs. Google Docs

| door

Op ieder kantoor is dit nodig; een tekstbewerkingsprogramma. In dit artikel vergelijken wij Microsoft Office met de gratis Google Docs.

Google Docs

Google Docs is de online implementatie van Google van tekstverwerkingsprogramma’s waarmee individuele, institutionele of zakelijke gebruikers bestaande documenten volledig in de cloud kunnen maken of bewerken.

Voor eenvoudige documentbehoeften biedt Google Documents gemakkelijk de vereiste functies, terwijl gebruikers in meerdere formaten kunnen downloaden.

Google Documents maakt samenwerking mogelijk tussen collega’s, studenten en docenten. Omdat het document in de cloud wordt opgeslagen, kan de maker de link naar het bestand delen zodat anderen het kunnen bewerken of eenvoudig kunnen bekijken. Met Google Documents hoeven gebruikers zich ook geen zorgen te maken dat ze op de knop Opslaan drukken wanneer ze wijzigingen aanbrengen.

De toepassing slaat het document automatisch op regelmatige tijdstippen op, zodat gebruikers hun toevoegingen en wijzigingen later nog steeds kunnen vinden, zelfs wanneer de internetverbinding is verbroken. Het grote voordeel is dat er geen kosten verbonden zijn aan Google Docs.

Microsoft Word

Met Microsoft Word kunt u documenten, rapporten, brieven en cv’s van professionele kwaliteit maken.

In tegenstelling tot een gewone teksteditor heeft Microsoft Word functies zoals spellingcontrole , grammaticacontrole , tekst- en lettertypeopmaak , HTML- ondersteuning, afbeeldingsondersteuning, geavanceerde pagina-indeling en meer.

Als u Microsoft Word of het hele Microsoft Office-pakket op Microsoft Windows hebt geïnstalleerd, kunt u Microsoft Word vinden in uw Start-menu. Als u deze software nog niet op uw computer hebt staan, kunt u deze aanschaffen of gratis downloaden via één van de vele torrent sites.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights