Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Notitieblok als nuttig relatiegeschenk

| door

Met name ten tijde van de feestdagen zijn veel bedrijven druk met het uitzoeken van een mooi en nuttig relatiegeschenk.

Dit kun je niet alleen aan je leveranciers of klanten aanbieden maar is ook een teken van waardering naar je eigen werknemers toe. Relatiegeschenken zijn niet alleen leuk maar kunnen ook zeer nuttig zijn.

[the_ad id=’28752′]

Notitieblokjes in alle soorten en maten

Omdat de keuze binnen relatiegeschenken zeer groot is valt het misschien niet altijd mee om wat leuks te vinden. Een voorbeeld van een leuk maar ook nuttig geschenk is een notitieblok. Deze zijn in zeer verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Relatiegeschenken.nl Je kunt hier een keuze maken uit notitieblokjes in diverse formaten.

Denk dan aan blokjes die je naast de telefoon kunt leggen om een korte aantekening op te maken, of die je in je zak of tas kunt doen zodat je nooit verlegen zit om een papiertje. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een groter exemplaar dat mensen thuis of op kantoor kunnen gebruiken. Een leuk voorbeeld is ook een notitieblok in combinatie met een hoes voor een iPad. Dan worden digitaal en gewoon ouderwets schrijven gematcht.

Maak het persoonlijk

Een notitieblok is al vanaf een lage prijs verkrijgbaar en kun je als bedrijf ook extra persoonlijk maken. Je kunt een dergelijke blok zonder opdruk bestellen maar je kunt deze ook laten voorzien van bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf. Zeker kleine notitieblokjes zijn leuke dingen om uit de delen aan je klanten of leveranciers en iedere keer als zij het blokje benutten denken ze ook weer aan jouw bedrijf. Je maakt dus meteen reclame maar laat ook zien aan je klanten of werknemers dat je ze waardeert en ook in de toekomst graag met ze wilt samenwerken.

Laat eerst een voorbeeld maken

Als je een notitieblok wilt laten voorzien van een opdruk kun je dit bij Relatiegeschenken.nl ook aangeven. Zij maken dan een voorbeeld voor jou dat je digitaal ontvangt om te kijken of het goed is. Als je er nog iets aan wilt laten veranderen is dat ook altijd mogelijk.

Vind je het goed zoals ze het voor je gemaakt hebben en wil je de notitieblok graag zo snel mogelijk in huis hebben om deze aan klanten mee te kunnen geven? Na de bestelling worden deze zo snel mogelijk vervaardigd en bij jouw bedrijf afgeleverd.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights