Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zo onderscheid je jouw hybride werkplek!

| door

Door een aantal lockdowns zijn er niet alleen negatieve maar ook positieve effecten op de arbeidsmarkt geïntroduceerd. Het besef van tijd- en plaatsonafhankelijk werken is hier één van. Steeds meer werkgevers introduceren dit en zeggen hun eigen, grote bedrijfspand op.

In plaats daarvan huren ze af en toe flexibele werkplekken voor hun werknemers. Hier speelt de markt dan ook direct handig op in, het aanbod aan hybride kantoren en werkplekken neemt in rap tempo toe. Vaak gepositioneerd langs snelwegen of op stations, zodat ze voor iedereen snel te bereiken zijn. Met die toename aan mogelijkheden wordt het ook steeds belangrijker om je als aanbieder van hybride ruimtes te onderscheiden. Hoe je dit doet? Hier een aantal tips.

Belang van duurzaamheid

Een ontwikkeling die een aantal jaren in gang is gezet en steeds belangrijker én prominenter wordt, is die omtrent het belang van duurzaamheid. Dit is ook bij hybride werkplekken belangrijk. Werkgevers willen hun werknemers een fijne werkplek aanbieden waar ze met een goed gevoel zitten.

Als aanbieder van hybride werkplekken zijn hier vele zaken die je kunt ondernemen. Denk aan het verduurzamen van je pand door middel van een groen dak laten aanleggen. Het fijne aan zo’n maatregel is dat het een verduurzaming is, maar óók een besparing. Je energierekening zal dalen, iets wat in deze dure tijden bij veel ondernemers zeer welkom is.

Vitaal naar het werk

Naast dat duurzaamheid belangrijk is geworden op de werkvloer, geldt dit ook voor vitaliteit. Mensen willen een holistischere aanpak van hun gezondheid, waar ook het werk in meegaat. Daarom is het als hybride werkplek voor veel mensen een enorme meerwaarde wanneer je investeert in een gezonde lunch en werkomgeving. Denk aan biologisch gratis fruit en sta bureaus. Daarmee onderscheid je je eenvoudig van concurrenten en zullen werkgevers eerder voor jou als vaste partner qua kantoorruimte kiezen.

Kortom, hybride werkplekken en kantoorruimtes aanbieden is vandaag de dag nog steeds een gat in de markt. Zeker wanneer je tegen een scherpe prijs oude kantoorpanden kunt opkopen die op centrale plekken liggen. Ga wel even kritisch door het pand en kijk of het nog voldoet aan de wensen van werknemers van vandaag de dag. Zorg dat het zo duurzaam en groen mogelijk is en dat werknemers er graag komen. Een open en frisse uitstraling waar mensen ook staand kunnen werken, een gezonde lunch kunnen nuttigen en natuurlijk goede koffie kunnen krijgen. Dat laatste blijft natuurlijk het magische goedje om de werkdag fijn door te komen. Veel werkplezier!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights