Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Online geld verdienen als zzp’er: wat zijn de mogelijkheden?

| door

Veel mensen vragen zich af of zzp’ers daadwerkelijk zoveel verdienen als men zegt. Om deze reden zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal zzp functies die online te bekleden zijn.

Hierdoor krijg je een goed beeld wat de functie is, wat je er op zzp basis mee kunt verdienen en hoeveel je zou verdienen als je de betreffende functie in loondienst zou uitvoeren.

Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat een goede zzp’er voldoende kan verdienen.

Een online organisatie adviseur

Een functie die op zzp basis wordt bekleed is bijvoorbeeld een online organisatie adviseur. Dit is een adviseur die kijkt hoe de organisatie beter ingestoken kan worden om ervoor te zorgen dat het succes van de onderneming zo optimaal mogelijk wordt.

Het is een specialistische functie die steeds vaker online aan te schaffen is. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een gemiddelde organistische adviseur tussen de 80 en 150 euro per uur verdient terwijl dezelfde organistische adviseur in loondienst “slechts” tussen de 17 en 26 euro.

Online financieel adviseur

Steeds vaker zie je ook dat je online gebruik kan maken van een financieel adviseur. Deze adviseur kan met jouw financiële zaken meedenken en schakelen waar nodig.

Het is iets wat op zowel zakelijk als persoonlijk vlak van toepassing kan zijn. Als je naar de zzp verdiensten kijkt, zit dit tussen de 60 en 160 euro per uur. In loondienst bedragen de uurtarieven tussen de 14 en 25 euro per uur.

Het lijkt dus interessanter om als zzp’er te werken, maar hierbij is het wel goed om te weten dat er nog wel belasting betaald dient te worden over de zzp vergoeding, dit is tussen de 40 en 50%.

Conclusie

Uit het bovenstaande kan er geconcludeerd worden dat het mogelijk is om online veel geld te verdienen als ZZP’er. Online geld verdienen is dus zeker iets wat je steeds vaker hoort en waarbij het gebruikelijk is om als ZZP’er op te treden.

Over het algemeen zie je dat bovenstaande functies wel enige kennis vereisen, maar niet getreurd. Er zijn ook diverse mogelijkheden waarbij je offline als ZZP’er kan werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ZZP timmerman.

Hierbij zullen de uurtarieven op ZZP basis ongeveer 35 euro per uur bedragen, een heerlijk begin dus!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights