Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Op maat gemaakt bureau

| door

Wanneer je een fijne plek wilt creëren om je werkzaamheden uit te voeren, is een mooi en degelijk bureau een goed begin. De juiste werkhoogte is essentieel, maar ook het formaat en de indeling van het bureau zijn minstens even belangrijk.

Bureaus zijn er in veel verschillende formaten en uitvoeringen, maar uiteraard stelt iedereen andere eisen aan zijn of haar werkplek en soms kun je niet vinden wat je voor ogen hebt. Voor de een is een klein, simpel bureau gewenst maar het is ook mogelijk dat je veel ruimte en opbergplek nodig hebt om goed te kunnen werken.

Bij een meubelmakerij kun je je wensen bespreken en samen met een ervaren vakman nadenken en overeenkomen wat voor jou de beste en mooiste oplossing is.

Goede investing

Een bureau gemaakt van massief hout is een goede investering. Het is een sterk, duurzaam meubel waar je jarenlang plezier van hebt, helemaal als je zelf hebt bepaald hoe het eruit ziet. Er zijn verschillende opties mogelijk als je nadenkt over het ontwerp van een bureau, zowel over de indeling als over de uitstraling.

Wil je bijvoorbeeld kastruimte en laden? Of juist alleen laden? Past een hoekbureau beter bij je of is een partnerdesk, waarbij je met twee mensen aan een bureau kunt werken, misschien een handige oplossing voor jou?

Het kan ook zijn dat je juist een bescheiden bureau zoekt, voor een kleinere ruimte waarbij je niet zoveel opbergplek nodig hebt. In dat geval zal een bureau met aan een kant een ladenblok of kastje en aan de andere kant twee tafelpoten, een zeer geschikte oplossing zijn.

Uitstraling

Ook het oog wil wat. En misschien krijgen je klanten jouw bureau ook wel te zien waardoor je bepaalde eisen stelt aan het uiterlijk ervan. Een bureau geheel in de houtkleur geeft het meubel een klassieke uitstraling wat goed past bij bepaalde beroepen.

Bij een meubelmakerij kun je ook terecht wanneer je bureau bij de architectuur van het pand moet passen, zoals wanneer de kantoorruimte is ingericht met houten wandpanelen; een bureau produceren in dezelfde stijl is voor een meubelmaker geen enkel probleem.

Als je juist iets totaal anders wilt dan een klassieke uitstraling, is de optie tot het laten schilderen van je bureau een schitterende uitkomst. Kleuren bepalen voor een groot deel het aanzien van jouw bureau en werkplek. Sobere kleuren zoals antraciet, staalgroen en donkerblauw geven het bureau bijvoorbeeld een stoere, industriële look maar stralen eveneens rust en ordelijkheid uit.

Lichte pasteltinten en (gebroken) wit geven het bureau een landelijke, zachte ambiance maar zijn ook fris en zuiver en makkelijk te combineren met andere kleuren. Het is een heleboel om over na te denken maar bij een meubelmakerij zijn ze deze uitdaging gewend en helpen ze je graag verder om tot de beste oplossing te komen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights