Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Over particuliere autoverzekeringen

| door

Voor veel mensen is het een dagelijkse routine. Je stapt de auto in, start de motor en rijdt op de automatische piloot naar kantoor.

Hier en daar een file, grappenmakers op de radio bij de verschillende ochtendshows of misschien al een call met een opdrachtgever of collega. Een routine waar je eigenlijk niet meer over nadenkt.

Terwijl in het verkeer toch helaas nog veel ongelukken gebeuren. Ben je daarvoor goed verzekerd? Zowel als particulier met een eigen auto maar bijvoorbeeld ook als leaserijder?

Particuliere autoverzekeringen

Iedere verzekeraar biedt verschillende soorten autoverzekeringen aan. Voor particulieren zijn er een aantal standaard opties.

  • WA

De particuliere autoverzekering waarmee je verzekerd bent mocht je met je auto schade aan anderen toebrengen. Deze dekking is verplicht. Het meest geschikt voor oudere auto’s waarbij de dagwaarde lager is. 

  • WA Extra

Hiermee ben je verzekerd bij brand-, diefstal-, storm- en ruitschade. Deze verzekering wordt aangeraden als je een auto hebt tussen de 5 en 10 jaar oud. De dagwaarde is wat gezakt, maar je wilt geen problemen mocht er iets gebeuren met de auto. Ook is bij deze optie vaak een occasion- of nieuwwaarderegeling toegevoegd.

  • WA Casco

Dit is de meest uitgebreide dekking die mogelijk is, beter bekend als Allrisk. Met WA Casco is schade aan je auto gedekt, ongeacht de oorzaak. Deze optie is met name interessant voor nieuwere auto’s tot 5 jaar oud. 

Naast deze autoverzekeringen heb je uiteraard ook de mogelijkheid om je dekking uit te breiden met bijvoorbeeld pechhulp in het buitenland, een rechtsbijstandverzekering of een schadeverzekeringen inzittenden.

Autoverzekering leaseauto

Rij je in een auto van de zaak? Dan zul je zeer waarschijnlijk een Allriskdekking hebben. Dit omdat leaseauto’s over het algemeen nieuwe(re) wagens zijn met een hoge dagwaarde.

Vaak kijken leasemaatschappijen niet naar schadevrije jaren of je leeftijd. Ze hanteren vaak dezelfde soort premie, ongeacht het aantal schade vrije jaren.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights