Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Schrijfmateriaal op kantoor – 3 Tips

| door

Er zijn een hele hoop verschillende soorten dingen waar je rekening mee moeten houden om je werk goed te kunnen doen. Zo moet je een fijne bureau stoel hebben of moet je een goed werkende laptop hebben.

man 593333 640

Op die manier gaat alles een stuk makkelijker en sneller. Het is daarom ook zeker handig om de juiste vulpen te hebben of ander schrijfmateriaal. Op die manier ga je namelijk ook een hele hoop ongemak voorkomen.

Goede vulpen

Mensen vinden het altijd heerlijk om met een vulpen te schrijven. Ze schrijven heel erg fijn en de meeste mensen krijgen er ook wel een mooi handschrift van. Een van de belangrijkste tips voor het kiezen van de juiste vulpen is het feit dat de vulpen niet zo makkelijk kan gaan lekken en voor op kantoor is dit absoluut noodzakelijk.

Vulpennen zijn pennen die vaak gaan lekken. Op het moment dat ze eenmaal gaan lekken, kun je ze eigenlijk wel weggooien. Het is daarom erg belangrijk om hier rekening mee te gaan houden, want als het in je kleding komt is de kans ook erg klein dat je het er ooit weer uit kan gaan krijgen.

Als je een goede vulpen wilt kopen bij Pwakkerman.com is dit een hele terechte keuze. Dit is een erg goed bedrijf waar ze zeker rekening houden met al dit soort dingen. Een lekkende pen is natuurlijk iets wat niemand graag heeft.

Goede balpen

Het is ook altijd verstandig om meerdere soorten pennen te hebben. Zo wissel je ook een beetje af en word je hand niet al te moe van steeds maar één pen.

Zo zal je er voor kunnen kiezen om een deel vulpennen te nemen en het andere deel balpennen. Op die manier kun je ook iemand anders een andere pen aanbieden als hij of zij deze bijvoorbeeld nodig zal hebben.

Er is dan ook een parker balpen vulling webshop. Daar kun je altijd je vullingen bestellen voor je balpen. Op die manier kom je nooit te zitten zonder een hele fijne balpen naast je vulpen.

Merk pennen

Naast het feit dat balpennen en vulpennen allebei heel erg fijn zijn, vinden sommige mensen het ook heel erg leuk om een merk pen te kopen. Ze zijn wel wat prijziger, maar je doet er vaak ook heel erg lang mee.

Op die manier laat je ook wel een beetje status zien op je kantoor naar al je collega’s toe. Dit vinden mensen ook wel heel erg belangrijk.

Je zal bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de mont blanc biro of de lamy pens. Dit zijn albe prachtige pennen en op die manier ziet iedereen op kantoor wat voor een mooie pen jij hebt.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights