Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Sfeervolle raamdecoratie voor in het kantoor

| door

Niet alleen in je woning, maar ook zeker voor een locatie als je kantoor is raamdecoratie op maat ontzettend belangrijk.

Met de juiste raamdecoratie kun je een sfeer in het kantoor brengen, zorgen dat mensen geconcentreerd kunnen werken en voldoende privacy creëren. Maar welke sfeervolle raamdecoratie past nu het beste binnen een kantooromgeving?

We hebben een aantal opties voor je vergeleken!

raaamdecoratie kantoor

1. Klassieke gordijnen

Je kent de klassieke gordijnen vast wel; grote kans dat je ze ook in je woning hebt hangen. Je kunt ze handmatig openen en sluiten, en ze brengen ontzettend veel warmte en sfeer in een ruimte.

Maar of dit ze ook geschikt maakt voor het kantoor? Deze klassieke gordijnen kunnen namelijk ook ontzettend veel stof vangen en een erg huiselijk gevoel geven. Afhankelijk van de business die je runt zullen deze gordijnen dus wel, of niet passen.

Zo komen ze prima tot hun recht op een intieme locatie zoals een massagesalon of een coachingsbedrijf, maar misschien net wat minder in de financiële sector of op een advocatenkantoor.

2. Raamfolie

Mocht je zo min mogelijk op en rondom de ramen willen hebben, en toch sfeer en privacy willen creëren, dan is raamfolie de oplossing.

Op deze manier kun je de ramen inkijkwerend en zonwerend maken, zonder de ruimte ‘kleiner’ te laten voelen door drukke raamdecoratie. Raamfolie is niet alleen modern en subtiel, maar ook nog eens een stuk goedkoper.

3. Elektrische rolgordijnen

De stoffen rolgordijnen zitten weer net tussen raamfolie en klassieke gordijnen in, en zijn eventueel te combineren met het raamfolie.

Ze brengen net iets meer sfeer en warmte in een ruimte, en werken net als andere raamdecoratie inkijk- en zonwerend. Met een afstandsbediening of wandschakelaar kun je de elektrische gordijnen openen of sluiten.

Is dat iets teveel van het goede? Dan kun je ook op zoek gaan naar rolgordijnen die je handmatig kunt openen of sluiten.

4. Houten shutters

Ontzettend sfeervol, natuurlijk en daarnaast vaak ook nog eens duurzaam zijn de houten shutters.

Er is een grote variatie aan kleuren en houtsoorten te vinden waardoor ze in iedere stijl passen: of je nu een erg sfeervol of modern en strak kantoor hebt.

5. Lamellen

Lamellen zijn vaak ontzettend populair, hoewel ze wat minder sfeervol zijn dan de houten shutters.

Je kunt zowel horizontale als verticale lamellen aanschaffen en ze vormen de ideale zonwering omdat je zelf met licht en schaduw kunt spelen.

Wel zijn de lamellen, net als de klassieke gordijnen, flinke stofvangers en zullen ze dus regelmatig schoongemaakt moeten worden.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights