Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Sim only + Mifi voor gebruik van draadloze hotspots op kantoor of onderweg

| door

Als u op zoek bent naar een manier om verbinding te maken met het internet terwijl u onderweg bent, dan is een sim only + mifi router een goede optie.

office 620817 640

Met deze samenstelling krijg je een mobiel hotspot-apparaat waarmee je je eigen persoonlijke Wi-Fi-netwerk kunt maken. Dit is perfect voor momenten waarop je geen toegang hebt tot openbare Wi-Fi of als je wilt voorkomen dat je je data-abonnement gebruikt.

Blijf verbonden tijdens het reizen.

Een sim only + mifi pakket is ook een goede optie als u verbonden wilt blijven tijdens het reizen. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie, uw eigen persoonlijk Wi-Fi netwerk houdt u verbonden met wat belangrijk is.

Als u op zoek bent naar een mobiel hotspot-apparaat dat zowel betaalbaar als gemakkelijk te gebruiken is, is een sim only + mifi router de perfecte optie. Met dit apparaat kunt u uw eigen persoonlijke Wi-Fi-netwerk creëren, waar u ook bent.

Niet afhankelijk van wifi van anderen.

Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van netwerken van derden.

Op deze manier kun je een streng beveiligd netwerk maken wat zeker uitkomst biedt wanneer je met gevoelige informatie werkt.

Altijd een back-up.

Een ander groot voordeel van de sim only + mifi is dat u het kunt gebruiken als een back-up als uw primaire internetverbinding uitvalt. Dit kan een redder in nood zijn in vele situaties, zoals tijdens een stroomstoring of als uw internetprovider een probleem heeft.

Dus, als u op zoek bent naar een manier om onderweg verbonden te blijven, is een sim only + mifi router de perfecte oplossing. Met dit apparaat kunt u uw eigen persoonlijke Wi-Fi-netwerk creëren waar u ook bent, zodat u nooit zonder toegang tot internet zit.

Welk sim only abonnement?

Nu je alles weet over de sim only + mifi router, vraag je je waarschijnlijk af welk abonnement voor jou geschikt is. Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het kiezen van een sim only abonnement.

Ten eerste, denk na over hoeveel data je nodig zult hebben. Als je je hotspot alleen gebruikt voor licht internetgebruik, dan volstaat een lagere datalimiet. Ben je echter van plan om je hotspot te gebruiken voor het streamen van video of andere data-intensieve activiteiten, dan heb je een hogere datalimiet nodig.

Met of zonder contract?

Een ander punt om te overwegen is of je een contract of geen contract wilt. Contract Plannen zijn meestal duurder, maar ze kunnen voordelen bieden zoals kortingen op toestellen of gratis verzending. Contract vrije abonnementen zijn flexibeler, zodat u op elk moment opzeggen zonder boete.

Ten slotte, overweeg welke andere functies je zou willen in een sim only plan. Sommige plannen bieden extra’s zoals gratis Wi-Fi-hotspots, onbeperkt bellen en sms’en, of internationaal bellen. Kies een plan dat de functies heeft die je nodig hebt tegen een prijs die je je kunt veroorloven.

Vergelijk sim only abonnementen.

Nu dat je alles weet over de sim only + mifi router, is het tijd om het juiste abonnement plan voor u te kiezen. Bedenk hoeveel data je nodig zult hebben en of je een contract wilt of geen contract.

Zoek ook naar een plan dat de functies biedt die u nodig hebt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Met zoveel geweldige opties beschikbaar, zul je zeker het perfecte sim only plan vinden voor jouw behoeften.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights