Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Slimme speaker voor op kantoor

| door

In de afgelopen jaren heeft de smart speaker en daarmee voice search, in steeds meer huishoudens zijn intrede gedaan. Echter blijft de inbedding van de slimme speaker in kantoren nog wat uit.

Echter is de verwachting dat over een aantal jaren ieder kantoor de mogelijkheden van diverse smart speakers gebruikt. In dit artikel belichten wij de voordelen van een slimme speaker voor op kantoor.

Diverse smart speakers

Vanuit de huishoudelijke sfeer kennen wij al diverse smart speakers zoals; Google Home, Amazone, Sonos, Apple, etc. Via de achterliggende software, de zogeheten voice assistant, kunnen deze speakers meer dan muziek afspreken. Zo kun je vragen stellen aan de smart speaker en opdrachten geven. Welke slimme speaker het best bij jouw kantoor past kun je uitzoeken via deze smart speaker vergelijker.

Werkt jouw bedrijf met voorraden en orders? Graag wil je dan ieder moment van de dag kunnen opvragen hoeveel voorraad er nog is en welke orders geplaatst zijn. Door een smart speaker op kantoor kun je aan de voice assistant vragen hoeveel voorraad er nog is. Ook kan de voice assistant bij opdracht aangeven hoeveel orders er op een desbetreffende dag zijn geplaatst. 

Bovengenoemde voorbeelden zijn een kleine greep uit alle mogelijkheden die slimme speakers bieden, om jouw kantoor tot een smart kantoor te maken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights