Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Sporten met collega´s

| door

Het welzijn op de werkvloer is voor iedere werkgever erg belangrijk. Dit draagt namelijk bij aan de sfeer die heerst op kantoor. Dit is erg belangrijk voor de productiviteit en motivatie van de werknemers.

Om dit te verhogen is het aan te raden om je werknemers eens samen te laten sporten. Je in het zweet werken met collega´s heeft namelijk een positieve invloed op de productiviteit en op het terugdringen van het ziekteverzuim.

Als jij als werkgever hierin investeert, zal het jou uiteindelijk veel meer opleveren. En meesporten kan natuurlijk ook. Zo blijft het hele bedrijf fit.

Win-win situatie


Zorg ervoor dat jij een sportstimuleerder wordt en biedt jouw werknemers om te sporten, samen of alleen. Daarbij is gebleken dat sportieve collega´s ook beter de minder sportieve collega´s kunnen motiveren om mee te gaan.

Wellicht is het in het begin ongemakkelijk om met jouw collega´s te gaan sporten, maar uiteindelijk is het juist erg fijn. Hoe fitter iedereen op kantoor, hoe beter voor de productiviteit. Win-win voor zowel werkgever als werknemer, want iedereen is natuurlijk graag fit.

Weg met de stress op het werk


Weg met de stress en werkdruk! Door te sporten maakt iedereen bepaalde stofjes aan waardoor de sfeer op kantoor steeds beter wordt. Daarbij wordt het teamgevoel sterker wanneer er samen wordt gesport.

Veel mensen hebben moeite met het verzamelen van motivatie om alleen te gaan sporten.

Benodigde sportartikelen


En toch, ondanks de vele voordelen voor zowel werkgever als werknemer, is driekwart van de bedrijven nog bedrijfssportloos.

Wacht dus niet te lang en schrijf je bedrijf nu in om te sporten en je zult direct profijt hebben. Schaf voor het sporten alvast bedrukte sportartikelen aan, zodat ook iedereen kan zien van welk bedrijf jullie zijn.

Bij Maxilia.nl vind je diverse sporttassen, bidons en andere sportartikelen die wellicht van pas kunnen komen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights