Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Tips: Hoe laat je de verhuizing goed verlopen?

| door

Verhuizen is een klus die heel goed uit kan pakken, maar er kan ook een hoop mis gaan. Belangrijk is om de klus serieus en geordend aan te pakken.

Verstandig is om het gehele proces goed te plannen en op tijd te beginnen met de eerste verhuisdozen in te pakken met spullen die je niet direct nodig hebt.

Wanneer je zelf niet zo zit te wachten om deze hele klus zelf uit te voeren, zijn er ook nog mogelijkheden om de verhuizing gedeeltelijk uit te besteden of in haar volledigheid uit te besteden. Ook is het mogelijk om bepaalde verhuismiddelen te huren of te kopen.

Denk hierbij aan een vervoersmiddel, verhuislift en verhuisdozen bijvoorbeeld. Er zullen een aantal tips behandeld worden om de verhuizing tot een groot succes te leiden.

[the_ad id=’28752′]

Tips voor een succesvolle verhuizing

De eerste tip is een bekende tip die je waarschijnlijk al vaak gehoord hebt, maar het is echt belangrijk om op tijd te beginnen. Dit hoeft niet direct te betekenen met het inpakken van verhuisdozen, maar begin op tijd met het maken van een planning, een checklist en welke benodigdheden en het aantal vrije dagen wat je nodig hebt.

Zo krijg je een duidelijker beeld van het geheel en voorkom je fouten. De tweede tip betreft de organisatie van de verhuizing. Vaak gaan mensen nog te slordig te werk en is het beter om het geheeld geordend en gestructureerd aan te pakken.

Werk daarom bijvoorbeeld per kamer en geef de verhuisdozen een kleur of nummer. Ook is het verstandig om te weten hoeveel dozen je per kamer hebt ingepakt, zodat je duidelijk weet met laden en lossen dat alles aanwezig is.

Vulmateriaal

Een andere tip is om voldoende vulmateriaal te hebben, een verhuisdoos die niet vol is, kan de inhoud gaan schuiven en schade veroorzaken.

De laatste tip betreft het inschatten van de tijd, kosten, aantal mensen en middelen. Wanneer je niet voldoende tijd hebt of zelf niet over de middelen beschikt om de verhuizing uit te voeren, kan het verstandig zijn om een externe partij in te schakelen of ervoor te kiezen om bepaalde middelen te huren.

Een studenten verhuisbedrijf heeft ontzettend veel ervaring en weet heel goed wat de meest efficiƫnte aanpak is voor welke situatie. Zodoende wordt het snel en overzichtelijk geregeld.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights