Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tips om naar een mooi kantoor te zoeken om in te werken

| door

Het vinden van een nieuw kantoor voor je bedrijf kan erg lastig zijn. De prijzen van woningen en kantoor zijn erg hoog en mensen staan te springen om een nieuwe ruimte.

Het is daarom belangrijk dat je het op de juiste manier aanpakt als je een goed kantoor wilt. Je zult actief op zoek moeten gaan en snel moeten reageren als er nieuwe panden vrij komen. Wij geven je een aantal tips waar je op moet letten bij het zoeken van een nieuw kantoorpand.

De locatie van het pand

Een van de belangrijkste dingen van het kantoor is de locatie. Het moet namelijk goed bereikbaar zijn, niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor je klanten. Bedenk voor jezelf waar je in de buurt wilt zitten.

Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je ergens in de buurt kunt eten, dat je midden in de stad zit of ergens in de buurt van een van alle Basic-Fit sportscholen? Zodra je dit duidelijk hebt, weet je in welk gebied je kunt gaan zoeken.

De indeling van het pand

Denk ook goed na over de indeling van het pand. Dit is ontzettend belangrijk, een goede indeling zorgt er namelijk voor dat je medewerkers efficiënt kunnen werken.

Is er voor iedere afdeling een geschikte ruimte en is er een ruimte om in te vergaderen. Probeer ook rekening te houden met de toekomst. Misschien heb je over een jaar wel allerlei nieuw personeel nodig. Het zou vervelend zijn als je dan opeens weer moet verhuizen naar een nieuw pand omdat je er niet meer in past.

De kosten voor het pand

Natuurlijk moet je ook rekening houden met het budget. Het liefst wil je een zo groot en zo mooi mogelijk pand, maar is dit wel te betalen?

Je wilt natuurlijk niet dat je iedere maand zo ontzettend veel geld kwijt bent aan de huur. Bepaal een budget voor jezelf en kijk naar de verschillende mogelijkheden binnen deze prijsklasse.

Er zijn dus een aantal dingen belangrijk om op te letten. Natuurlijk gaat het ook om het gevoel dat je hebt bij een pand. Je brengt hier veel tijd door, dus jij en je personeel moeten het fijn vinden om hier te werken. Hierdoor creëer je sfeer op kantoor en zullen jullie productiever zijn tijdens de werkzaamheden.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights